Trateaza-te natural de anxietate

Cu toate ca este normal sa fii afectata de anxietate din cand in cand, daca apare fara motiv, persista si iti afecteaza viata de zi cu zi, inseamna ca s-a instalat un disconfort general provocat de anxietate. Simptomele acestei afectiuni sunt: insomnia, te simti incordata si slabita, irascibilitate, nu ai rabdare si nu te poti concentra. De asemenea, oamenii pot observa o usoara schimbare a sanatatii fizice, astfel, apar durerile de cap, de dantura, musculatura este tensionata, insomnie, gura uscata, oboseala, junghi in piept, indigestie, balonare si transpiratie excesiva.
Este deosebit de important sa mergi la un doctor pentru a-ti da un diagnostic adecvat si pentru a evita alte probleme de sanatate, care sunt declansate de anxietate.

Iata cateva dintre remediile naturale, care au fost verificate, si care dau rezultate remarcabile impotriva anxietatii.


Floarea pasiunii


Floarea pasiunii (Passiflora) este una dintre metodele traditionale pentru tratarea anxietatii si insomniei. Doua studii realizate pe 198 de persoane au examinat eficienta acesteia in cazul anxietatii.

Potrivit unuia dintre studii, floarea pasiunii poate fi comparata cu medicamentele cu structura de benzodiazepane. Din aceasta cauza exista o imbunatatire a performantelor stabilite de aceasta floare in comparatie cu medicamentele pentru insomnie, iar acest punct nu a fost remarcat de niciunul din studii.

Efectele secundare
ale produsele care contin substante din floarea pasiunii sunt: greata, stare de voma, somnolenta si marirea ritmului batailor inimii.
Siguranta administrarii florii pasiunii la femeile insarcinate, copiii, sau oamenilor cu afectiuni ale rinichilor sau ficatului nu a fost, inca, verificata.

Produsele care contin extract de floarea pasiunii nu trebuie luate impreuna cu sedativele, decat sub supravegherea medicului. De asemenea, aceasta poate intensifica efectele pentobarbitalelor, medicamente folosite pentru odihna si pentru ameliorarea tulburarilor nervoase.


Valeriana


Valeriana (Valeriana officinalis) este recunoscuta mai ales pentru remediile extraordinare asupra insomniei. De asemenea, aceasta este folosita si in cazul pacientilor care sufera de anxietate intr-un stadiu mediu, insa, specialistii recomanda folosirea limitata a valerianei in tratarea anxietatii.  

De exemplu, cercetatorii au realizat un studiu, care a durat 4 saptamani, timp in care au comparat valeriana, medicamentul diazepan (Valium) si un inlocuitor al acestuia.
Studiul a fost realizat pe 36 de persoane afectate de o stare generala a anxietatii. Nicio diferenta considerabila nu a fost gasita dintre cele 3 produse, cu toate ca studiul a fost analizat in amanunt.

De regula, produsele care contin extract de valeriana sunt administrate cu o ora inainte de culcare, de 2-3 ori pe saptamana pentru a da cele mai bune rezultate, iar un tratament dureaza cel putin 3 luni consecutiv.

Efectele secundare
cauzate de administrarea produselor care contin valeriana includ: indigestia, dureri de cap, palpitatii si ameteala. Cu toata ca ceaiul de valeriana sau produsele pe baza de extract de valeriana sunt recomandate, majoritatea persoanelor nu suporta mirosul de valeriana si prefera sa faca un tratament cu pastile care contin valeriana.

Valeriana nu trebuie luat impreuna cu alte medicamente, in special cu acelea, care slabesc sistemul nervos central, cum sunt sedativele sau antihistaminele.
De asemenea,cand urmezi un tratament cu valeriana nu trebuie sa consumi alcool, nu trebuie sa conduci, si nici macar nu trebuie sa te urci la volan. Totodata, specialistii recomanda sa nu se administreze valeriana inainte de o interventie chirurgicala, sau oamenilor care prezinta afectiuni ale ficatului. Consulta un medic inainte de a incepe tratamentul.


Kava


Originara din Polynesia, kava (Piper methysticum) are efecte remarcabile impotriva anxietatii. Administratia Alimentelor si Medicamentelor din SUA a precizat ca persoanele cu afectiuni la ficat sunt supuse riscului ca aceste afectiuni sa se agraveze, daca includ in dieta zilnica kava.


Gama - aminobutitic acid  (GABA)


BAGA
este un amino acid cunoscut datorita rolului important pe care il joaca asupra psihologiei anxietatii. Cateva dintre medicamentele prescrise pentru tratarea anxietatii actioneaza prin stimularea receptorilor BAGA de la creier.
Modalitatea prin care suplimentele orale cu BAGA pot ajunge la creier nu sunt cunoscute.


Alte remedii naturale

Calciu
Musetel
Magneziu
Complexul de vitamina B
 

Comentariile 1-50 din 82

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GreuIncercat pe 22 Ian 2015, 17:08
    Probleme

    Am anxietate sociala asta cred eu iar meseria mea e de Lautar! Nu stiu ce sa mai fac! Evit grupurile evit discutiile intre mai multi oameni evit sa cunosc oameni noi evit locurile publice mie frica ca cineva sa nu rada de mine sau sa ma faca de ras public evit tot ce se poate si mie teama sa ies din casa mai ales ca am si obraji rosi! CE SA FAC?

    0
    0

  • Elena pe 24 Sep 2014, 21:44
    pentru Marius

    Salut, chiar aseara am avut un atatc de panica si sufar de anxietate...am ajuns si la spital pentru ca am facut o indigestie si apoi am revenit acasa si m-a luat atacul de panica.Nu stiu ce sa iti zic Marius...Stiu doar ca eu supravietuiesc pentru ca am un iubit care este langa mine si ma iubeste si ma susutine, familia la fel, dar vezi tu suntem la inceputul vietii daca acum suntem asa de slabi ce o sa facem mai departe cand o sa avem familia noastra.Eu de exemplu iau diazepam cand simt ca numai pot dar singura solutie este sa fim noi puternici si sa fim optimisti.Uita-te cand ai timp la acest documentar http://filmehd.net/the-secret-2006-filme-online.html ......... si apoi citeste si aici sunt lucruri cere te vor ajuta...si nu numai pe tine pe toti cei care o sa vedeti acest documenter.. http://www.secretul.tv/

    0
    0

  • ana pe 16 Sep 2014, 19:49
    hey

    Luati ce va da medicul...Xanaxul va face f bine ,eu iau de mult timp dar nu in tratament ci la nevoie adica in mom in care imi e f rau.Tratament am facut cu serlift...m-a adus cu picioarele pe pamant .Aveti o viata luati ce va da medicul...nu mai ziceti ca va e frica de medicamente,au fost facut sa trateze ..majoritatea nu mai sunteti adolescenti,ganditi-va ca viata e scurta luati tratament si apoi cand incepeti sa va simtiti mai bine ,atunci da incepeti ceva natural .In viata o sa tot cadeti ,luati ce va zice medicul.

    2
    0

  • Marius99 pe 30 Apr 2014, 17:39
    Depresie +anxietate

    Trec si eu prin stari de depresie si anxietate.Am iesit dintr-o relatie anul trecut,destul de dureroasa,apoi am schimbat jobul si am reusit in felul acesta sa uit de supararea pricinuita.Dar dupa cateva luni de entuziasm la noul loc de munca,am devenit din ce in ce mai trist,nu mai imi face placere sa fac nimic,ma trezesc foarte trist,m-am retras aproape din toate activitatile pe care le faceam inainte,la munca nu mai dialoghez cu nimeni,am devenit o umbra.Am fost la un psihoterapeut 1 luna,dar starile nu s-au imbunatatit,apoi am apelat la un psihiatru si azi mi-a prescris xanax de 0,25 si zoloft de 0,50,mi-e teama de medicatie dar nu vad cum pot iesi din starea asta.Ma simt atat de singur,nici prietenii nu au cu ce ma ajuta,familia incearca sa ma sustina,sunt alaturi de mine.Am 28 de ani si nu mai am nici o bucurie,nu mai intrevad nici o raza de speranta.Daca e cineva de varsta apropiata cu mine,as dori sa discut cu cineva apropiat de varsta,de starile prin care trec.

    3
    2

  • ramonaa pe 22 Apr 2014, 12:36
    Tratare anxietate

    mai76 , As vreas sa vb cu tine despre tratamentul naturist folosit. Adresa mea de e-mail este: arl2107@yahoo.com Multa sanatate!!!

    1
    0

  • Viorel pe 25 Nov 2013, 00:14
    Buna tuturor !

    Eu am o poveste mai delicata cu diferite interventii chirurgicale cu probleme de familie (in trecut) desi am 22 ani.Nu am stiut ce am foarte multi ani vreo 7 la numar , aveam simptome foarte urate plus somatizam.Groaznic.M-am dus de urgenta la garda la psihiatrie in vara dupa un episod de panica insa dupa consilierea de catre psihiatru mi-a spus ca medicamentele lor nu ma ajuta cu mare lucru si ca totu depinde de mine.Am facut si terapie cognitiv comportamentala... nu stiu cat de eficient a fost psihologul sau nu mi-am dorit eu sa ma vinde.Am vorbit chiar si cu un specialist din Austria care mi-a aflat cauza si mi-a spus ca daca fac ce zice el imi garanteaza ca voi redeveni un om plin de viata sanatos, desi mai am vechi probleme in urma operatiilor ma rog cred ca doar in capul meu ca nu am reusit sa ma accept asa cum sunt.Ar fi multe de zis ... insa nu cred ca ar interesa pe cineva avand in vedere ca sunteti foarte multi cu depresie anxioasa sau anxietate.Am 22 ani iar pentru cine doreste sa ne consiliem reciproc va astept pt id-ul de mess rap_Style08.Sanatate multa dragilor.Luptati cheia este la voi.Eu in ciuda tuturor problemelor care sunt terifiante ..incerc sa duc o viata normala...frecventez cursurile la facultate, mai ies prin oras ma duc la biserica ...chiar daca ma simt depresiv din cauza frustrarilor cauzate de anxietate.Eu va doresc tot binele din lume pt ca stiu prin ce treceti.Doar cei care sufera de asa ceva stie cel mai bine ce inseamna.Cu bine !

    0
    0

  • Camy pe 10 Mai 2013, 19:46
    despre anxietate

    Va salut pe toti ! Locuiesc in Franta de mai bine de 10 ani si acum trei ani am inceput sa am atacuri de panicà,stàri de fricà, imi era fricà sa merg pe stradà,etc...Cred ca cunoasteti toate aceste simptome.... Am luat seroplex, in Ro cred ca corespunde la ciraplex sau ceva de genul àsta 5mg, plus terapie la o sofro-analistà (psihoterapeut)si multà incredere in Dumnezeu. Và sugerez sà cititi aceste carti o sa va facà bine: 1.Eckhart Tolle- Momentul prezent sau Punerea in practicà a momentului prezent,2.Principiul Lola de René Egli,3;Joseph Murphy,etc.Pentru cine doreste maii multe informatii va las id-ull meu messenger : blondabelle@yahoo.fr

    0
    0

  • colnago pe 27 Ian 2013, 11:16
    Depresie, insomnii, atacuri de panica

    In aceste probleme (si nu numai) un real ajutor poate fi bautura bioactiva Tahitian Noni, cel original. Nu este medicament, nu are efecte secundare negative, poate fi consumata la orice virsta, femei gravide. Contine 89% suc din pulpa fructului Noni si 11% afine si struguri rosii, fara adaos de apa sau chimicale. Iata o scurta descriere: -dureri acute si cronice; -ocrotirea sanatatii prin tinerea in echilibru a sistemului imunitar; -mentinerea starii de vigurozitate a organismului,asigurand vitalitatea sa, stimuland si capacitatea intelectuala; -tulburari menstruale; -obezitate; -astm bronsic si alte afectiuni ale sistemului respirator; -imbolnaviri ale sistemului osos: reumatism, dureri articulare, artrita; -osteoporoza; -tulburari ale sistemului nervos:stari depresive, insomnii,etc.; -hipertensiune arteriala; -diabet zaharat de grad2, adica cel care se afla in faza in care se administreaza tratament medical cu tablete, nu cu insulina injectata; -boli ale pielii, parului; -scleroza multipla; -diferite alergii; imbolnaviri ale rinichiului; -comotie cerebrala, etc.; -tumori canceroase. Pe langa acestea, Noni confera o stare generala de prospetime fizica si intelectuala, imbunatateste conditia fizica, capacitatea de gandire, vederea. Asigura un somn linistit si trezire odihnita, chiar dupa un nr. mai redus de ore de somn. Delaii: fazakas.zoltan@yahoo.com

    1
    2

  • ROZALIA pe 19 Ian 2013, 10:22
    anxietate

    ma chinuiesc si eu cu aceeasi problema de vreo15 ani eu ma confrunt din greu si numai in timpul somnului adica palpitatii puternicedin cap pina in picioarearsuri arsurii si niste vise de groaza din care ma trezesc si numi ies usor din cap in fiecare noapte am facut 7 luni tratament cu multe medicamente printre care si velaxin acum fac tratament cu zoloft dar nu am rezultate ba mai mult o singura zi nu am luat am crezut cami crapa inima de batai nocturne oameni buni ajutatima daca a trecut cineva prin asa ceva nu ma lasati sa sufar ca sint la limita tot ce am citit pina acum nimeni nu a povestit despre aceste crize eu le am numai noaptea si ma trezeste din somn de cite 2 ori va rog ajutatima emai rozaliafanfaret@yahoo.com

    1
    2

  • Violeta Moraru pe 19 Dec 2012, 23:20
    Depresie anxioasa -raspuns pt. Alina Popovici

    Am inteles ca ai fost deja la psihiatru, iei tratament de 6 luni si...nimic. Am trecut si eu prin asta, sunt si acum pe medicamente. Sfatul meu este sa vezi un alt dr. pshiholog, cae sa-ti gaseasca tratamentul potrivit.Daca iei tratamentul potrivit, in 6-10 zile trebuie sa te simti bine.Succes si sanatate!

    0
    0

  • Silvia Nemtoi pe 29 Oct 2012, 17:10
    anxietate, depresie

    Un ajutor in reducerea considerabila a simptomelor anxietatii si a depresiei puteti gasi prin administrarea urmatoarelor produse (pe mine m-au ajutat foarte mult): un compus mineral format din calciu, magneziu, seleniu si zinc (tablete); acid folic (capsule), valeriana. Tratamentul dureaza cam patru saptamani. Desigur sprijinul familiei conteaza enorm si nu in ultimul rand chiar medicul. Trebuie vazut clar motivul aparitiei simptomelor (suparari, necazuri sau motive organice, unele afectiuni pot produce anxietati si depresie). Cand faci un tratament trebuie sa crezi ca te va ajuta! Si vointa joaca un rol important, dar cel mai important este sa determini cauza. Multa sanatate!

    0
    0

  • alina popovici pe 25 Oct 2012, 12:53
    depresie anxioasa

    buna tuturor.ce sa treaca fratilor aceste chinuri?de 6 ani ma lupt cu aceasta boala care din punctul meu de vedere esteINCURABILA.la concluzia asta am ajuns.pai ce dracu sa mai cred?pai cu toate tratamentele pe care le-am luat simtomele fizice sunt neschimbate.simtomele pe care le am sunt....:tremur,neputiinta,ma doare f tare capul,imi e frica sa ies neinsotita de teama sa nu cad,la servici nu am mai putut sa merg din cauza acestor stari si asta imi pare cel mai rau.am fost un om sanatos si plin de viata dar de cand am aceste stari imi vine sa bat pe toata lumea.nu inteleg dc nu dispar si sa ma bucur din nou de viata asa cum o faceam inainte.nici cu psihoterapia nu cred ca faci mare branza sincer.am fost si psihiatru si de 6 luni fac tratament dar....nimik.sincer cred ca asa voi ramane toata viata.si si asa sa dus dracu si viata mea sociala.nu mai rezist chinului va rog care stiti un remediu pt vindecare sa imi spuneti si mie ca cred ca o sa si innebunesc.aaaaa am uitat sa va spun ca sunt continuu ametita parca as fi beata.NU MAI REZIST.am avut momente cand am vreut ca sa mor ca sa scap de acest chin.am zis ca descat sa ma chinui asa mai bine mor cel putin mort nu mai simti nimik.va rog care a-ti avut aceste simtome si v-ati revenit spuneti-mi fratilor si mie ca m-am saturat.va salut si va doresc la toti multa sanatate.

    7
    0

  • alinna pe 10 Oct 2012, 23:26
    anxietate

    buna.. eu am anxietate de multi ani dar de 3 ani ametesc foarte tare si imi da atac de panica..daca cineva simte aceleasi simptome ca ale meleva rog sa imi raspundeti..

    7
    0

  • SanzianaAna pe 10 Aug 2012, 10:48
    Anxietate

    Si eu sufar de anxietate. Am avut niste traume in copilarie care cred ca imi cauzeaza aceasta problema chiar si acum, la varsta asta. La inceput, cand mi-au aparut tulburarile de anxietate am avut o perioada groaznica.. acum ma sprijina tare mult familia, sotul si norocul este ca am descoperit de curand site-ul depresiv(.)[ro], unde am gasit informatii despre depresie, anxietate si chiar si sfaturile unui psihiatru. La mine chiar a functionat! Sanatate!

    1
    0

  • Irinuk_Marin pe 27 Iul 2012, 13:42
    cel mai bine este sa mergem la un medic specialist

    buna! sunt de folos aceste tratamente naturale, mai amelioreaza din simptome dar nu au efect pe termen lung...cred ca cel mai important ar fi sa mergeti la un medic specialist, ajutorul din partea unui psihiatru este esential!am trecut prin clipe groaznice anul trecut,simteam ca o iau razna efectiv ! ma simteam foarte rau,mi-era frica sa ies din casa si uneori nu aveam energie deloc... pe mine m-a ajutat foarte mult tratamentul pe care mi l-a dat medicul, iar acum am evoluat cu mult fata de cum ma simteam inainte! informati-va , mergeti si cautati ajutor pentru ca un simplu remediu natural nu are cum sa va faca bine deodata! am avut noroc ca am gasit site-ul depresiv(.), aici sunt tot felul de info legate de starile prin care am trecut si multe sfaturi mi-au picat la indemana! sper sa va fie bine tuturor, aveti grija cu anxietatea pentru ca nu e ceva pur si simplu trecator...

    1
    0

  • alina pe 1 Iul 2012, 18:10
    anxietate

    SI EU SUFAR DE ANXIETATE,LAS ID-UL MEU CINE VREA SA VB ,deea_out

    1
    0

  • alexandru pe 28 Mai 2012, 20:34
    dragilor

    Si eu am suferit de anexietate si atacuri de panica pot.aa zic.ca au fost cele mai cumplite momente din viata mea toate acestea mi s au intamplat dupa ce.m am mutat din orasul.natal in alt oras venind singur ramanand doar xu. Iubita si parintii acesteia parintii ei au alte principii si sunt diferiti si poate.ca.asta ma facut.sa.ajung.asa .. Singur ...departe de casa ...dsr dupa dupa aprox 4 luni de tratament (zoloft 50) pot.sa zic ca sunt din nou eu...cel mai mult conteaza sa iti contrelezi tu boala...cine vrea sa afle mai mult sa ma contactez la adresa de email ...mult sanatate

    4
    1

  • pet pe 23 Mai 2012, 09:04
    interesant..

    Interesante informatii , multumesc, am gasit si aici informatii utile: http://www.psihologie-bacau.ro/ce-este-depresia.html

    14
    1

  • Larisa pe 25 Apr 2012, 01:21
    anxietate

    buna...sunt ingrozita... mi s intampla d doi ani aceste lucruri si pana aqm 2 zile (knd am aflat d la tv)credeam k am inebunit...nu intelegeam c mi s intampla ...akm k am inteles k nu sunt singura park ma simt putin mai bn...dar nu stiu c sa fac sa skp....locuiesc in italia q logotnicul meu...dar imi este teama sa-i vb despre asta.....nu am p nimeni care sa ma ajute....cum as putea sa imi revin?,pt k asa nu mai pot continua.

    0
    0

  • lili pe 19 Apr 2012, 00:10
    anxiatate

    CIAU MA CHEAMA LILI SI DE 2 ANI SUFAR SI EU DE ANXIETATE AM TRECUT PRIN NISTE MOMENTE FFFFF DIFICILE [ GROAZNICE AS PUTEA SPUNE ] STARILE ERAU ; IN PERMANENTA DAR IN FIECARE MOMENT NU GINDEAM DECIT LA LUCRURI RELE SI URITE VROIAM SA PLEC DE ACASA SA MA SPINZUR SA MA ARUNC PE GEAM IN PERMANENTA MA CERTAM CU MINE SIMI REPROSAM TOT FELUL DE LUCRURI TOT IN GINDUL MEU MA CERTAM CU SOTUL MEU DAR TOT IN GIND II REPROSAM TOT FELUL DE VORBE SI NU AVEAM ALTCEVA IN CAP DECIT SA FAC CEVA RAU SI IDEA DE SUICIT NUMI IESEA DELOC DIN MINTE AM URMAT MAI MULTE FELURI DE MEDICAMENTE DAR NU PREA AU AVUT EFECT NU MAI VORBESC DE CRIZELE CARE NUMI DADEAU DELOC PACE MA APUCAU PESTE TOT ; LA MUNCA IN SERA PENTRU CA AM UITAT SA VO ZIC CA EU SUNT IN SPANIA DE 7 ANI LUCREZ CAM TOT TIMPUL ADICA 9 10 LUNI PE AN IAR 2 3 LUNI LE PETREC IN TARA ASA CA MA APUCAU SI IN SUPER MARKET SI PE STRADA SI LA PLAJA SI CIND MERGEAM IN VIZITA SI LA MUNCA SI CAM PESTE TOT DEMI ERA FRICA SA MAI IES LA CUMPARATURI SA MAI MERG IN VIZITA LA PRIETENI IMI ERA TEAMA SA MAI MERG SI LA MUNCA SI PESTE TOT MA TEMEAM TOT TIMPUL AMBULANTA NICI NUMI MAI AMINTESC DE CITE ORI A CHEMATO SOTUL MEU INTRO ZI LA MUNCA IN SERA MA MUSCAT O ALBINA AM INTRAT IN PANICA MA LUAT CRIZA CARE LA MINE CEL PUTIN SE MANIFESTE FFFFFF URIT IMI SCAZUSE TENSIUNEA LA 6 CIND AM AJUNS LA URGENTA MAU PUS IMEDIAT LA PERFUZII MIAU PUS IN PERFUZIE ADRENALINA DIAZEPAN SI NU MAI STIU CE MEDICAMENTE IAR DUPA APROAPE 1 ORA MIAM REVENIT SI MIAU ZIS CA DACA MAI INTIRZIAM 20 MINUTE MUREAM MIAU DAT O SERINGA CU ADRENALINA SI MIAU SPUS CA DACA MI SE MAI INTIMPLA LATA DATA ACELAS LUCRU SAMI FAC INJECTIA AIA IN MUSCHIUL MIINI IAR DUPA VREO 2 LUNI NENOROCIREA SA INTIMPLAT DIN NOU ACEEASI POVESTE NUMAI CA AM AVUT PUTIN NOROC CU INJECTIA ACEEA MIAU FACUTO REPEDE SEFA MEA SI CU BAIATUL PROPRITTERULUI SPANIOL REACTIILE ACELEI ALBINE AU FOST CUMPLITE MAU DUS IAR LA URGRNTA SI MIAU FACUT ACEEASI PROCEDURA CA PRIMA DATA IN FINE A TRECUT CU MARE SPAIMA CE SA VA SPUN ACUM SUNT IN TARA AM VENIT SPECIAL SA MERG LA PSHIOLOG SA MA TRATEZ SI SA VAD DACAMI POT REZOLVA ACEASTA PROBLEMA DE SANATATE URMEZ UN TRATAMENT DIN SPANIA VAD CA MA SIMT ACCEPTABIL CRIZELE NU LEAM MAI AVUT DE 2 LUNI DAR ATACURILE DE PANICA INCA LA MAI AM FAC PSHIHOTERAPIE SI CONSIDER CA MA AJUTA FFF MULT DAR SI EU INCERC FF MULT SA MI SCHIMB IDEILE GINDURILE COMPORTAMENTUL MODUL DE VIATA CU TOATE CA NU ESTE FFF USOR DAR IN ACESTE CAZURI TREBUIE SA FACEM MARI EFORTURI PENTRU SANATATEA NOASTRA ACUM POATE CA MA SIMT MAI BINE PENTRU CA SUNT ACASA CU COPII MEI CU FAMILIA MA SIMT MAI RELAXATA CHIAR DACA SI AICI LUCREZ SAU MUNCESC DAR NU MA MAI SIMT ATIT DE STRESATA CA IN SPANIA LA MUNCA UNDE ACOLO 6+ SEFUL IN PERMANANTA ESTE CU OCHI PE TINE SA VADA CUM MUNCESTI DE REPEDE DE BINE SA VADA DACA ESTI OM SERIOS SI DE INCREDERE INTRUN CUVINT ESTE FFF GREU SI STRESANT POATE CA LIBERTATEA DE AICI MA FACE SA MA SIMT RELAXATA STIIND CA NIMENI NU MA SUPRAVEGHEAZA NU SE UITA SA VADA CE FAC CIT FAC SI MULTE ALTELE CARE PENTRU MINE ERA O GRIJA MARE DE TOT SCUZE PENTRU SCRIS DACA CEVA AM GRESIT VA MAI SCRIU CIAU SIIIII TRATATIVA CONTROLATIVA SI INCERCATI SA SCHIMBATI CEVA IN VIETILE VOASTRE PENTRU A VA INSANATOSI

    1
    3

  • dobre claudia pe 17 Feb 2012, 16:26
    pentru maria poneava

    la 10 ani cred ca are sanse mari sa fie tratat homeopat, sau la psihoterapeut

    1
    3

  • claudia dobre pe 17 Feb 2012, 16:24
    cum puteti scapa de atacurile de panica si depresia de dupa

    am trecut prin mai multe atacuri de panica, urmate de o depresie grava... de multi ani m-am vindecat si pot oferi informatii privind pasii pe care i-am urmat persoanelor interesate. ma gasiti pe mess la dobre_claudia

    24
    2

  • nono pe 15 Feb 2012, 22:14
    anxietatea

    M-am vindecat de chestia asta prin schimbarea modului de a gandi.Am luat diverse medicamente(xanax si toate astea) care au ameliorat boala temporar apoi revenea iarasi si am inceput sa atudiez boala care nu este de fapt o boala ci o sate mentala care te totureaza.CU CIT CUNOSTI MAI BINE BOALA cu atat ai sanse sa te vindeci.Agorafobia frica de a iesi in public am contracarat cu un exercitiu prin care inntram in vorba cu toata lumea prin oras in magazine etc apoi am inceput sa tin discursuri la prieteni apoi la tv la emisiuni .la radio .Rasturnarea gindirii a avut un mare succes dar totul sa produs in etape 1 an de zile .Adica sa incepi sa fii contrariul a ceea ce ai fost dar nu intr-o zi sau doua ci treptat pas cu pas in general anxiosii sunt civilizati si cu bun simt nu din cauza fireasca ci pt ca sunt fricosi si se tem de ceilalti.Va recomand o carte buna CUM SA NE PURTAM CU PERONALITATILE DIFICILE ,,se gaseste pe net si e usor de citit.Succes fratilor,curaj si nu uitati ca dupa ce va ve-ti vindeca o sa rideti cind va ve-ti gindi prin ce stari ati trecut.

    32
    4

  • maria poneava pe 6 Feb 2012, 10:32
    tratarea anxietatii

    As dori sa stiu cum s-ar putea trata anxietatea la un copil de 10 ani,care simt ca se accentueaza pe zi ce trece. Multumesc anticipat!

    5
    1

  • rafael carabulea pe 11 Ian 2012, 09:56
    anxietate

    am avut si eu anxietate cu stari de panica , am fost a psihiatrie si mi-a dat zoloft de 50. am inceput prin a lua jumatate, iar la 10 zile maream cu cate jumate, pana am ajuns la o pastila jumate. apoi am mentinut asa doza 6 luni, dupa care am redus tot din 10 in 10 zile cate jumate, ultima jumatate, am mai impartit-o in jumate inca 10 zile. nu mi-a dat dependenta. va doresc succes,

    0
    2

  • VALI pe 16 Dec 2011, 01:36
    buna

    Cel mai bine va spune eu,duceti-va la biserica spovediti-va si inpartasiti- va regulat .in fiiecare duminica la biserica ,post si multa rugaciune si o sa vedeti e bine va este.doamne ajuta

    5
    7

  • daniela pe 12 Dec 2011, 16:49
    fiul meu are 32 de ani a fost descoperit cu boala asta in germania 3saptamini in urma,

    as vrea sa stiu mai multe despre aceasta boala ,si daca se poate trata cu plante naturiste?

    3
    2

  • daniela pe 12 Dec 2011, 16:49
    fiul meu are 32 de ani a fost descoperit cu boala asta in germania 3saptamini in urma,

    as vrea sa stiu mai multe despre aceasta boala ,si daca se poate trata cu plante naturiste?

    3
    0

  • daniela pe 12 Dec 2011, 16:48
    fiul meu are 32 de ani a fost descoperit cu boala asta in germania 3saptamini in urma,

    as vrea sa stiu mai multe despre aceasta boala ,si daca se poate trata cu plante naturiste?

    0
    0

  • maria69 pe 3 Dec 2011, 18:08
    s-a vindecat cineva cu arketis?

    s-a vindecat cineva cu antidepresive?dau dependenta?arketis,ma intereseaza.sa incep sau nu tratamentul?va rog,raspundeti.adresa mea mariglig@yahoo.com,daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi.sanatate multa tuturor.

    3
    2

  • TURCANU VLAD pe 26 Nov 2011, 21:57
    sunt foarte nelinistit

    buna ziua tuturor eu ma confrunt si eu cu asemenea probleme de vreo 3-4 luni si citeodata nu mai am incredere in nimic si ma tem de tot.Citeodata imi pare ca innebunesc si nu ma reunosc sunt tot timpul nelinistit speriat imi pare ca nu-mi ajunge aer simt ceve in git care numi da voie se respir pe citeve clipe mi se zbate inima repede si imi pare ca am sa mor sau o sa ma paralizeze retraiesc fara pricina si nu pot sa controlez asta apare brusc si practic ma simt bine numai atunci cind dorm. Na-s vrea sa mor fiindca am doi copii de trei ani si sotie si singur am 24 ani.Va multumesc pentru atentie va rog sa ma ajutati cu un sfat

    6
    0

  • erica 2011 pe 20 Nov 2011, 12:23
    tratarea anxietatii

    Am 36 de ani si sufar de anxietate cu tulburare de panica si depresie asociata de vreo 2 ani de zile. Am luat anti-depresive (Zoloft) si anxiolitice (Spitomin), dar de 2 sapt. am intrerup tratamentul, ptr. ca nu avea nici un efect. Am mai avut astfel de probleme in adolescenta (aveam stari de anxietate zilnic), medicul mi-a dat Ludiomil (un anti-depresiv), care n-a prea avut nici un efect. Dar ce credeti? Am fost la mare o sapt. (cateva zile) si mi-am revenit brusc si spectaculos. De atunci, timp de aproape 10 ani, n-am mai avut nimic (ma rog, am mai facut cate o depresie, din cauza problemelor de viata, dar nu anxietate). Acum 1 an, anxietatea mi-a revenit. Acum vreau sa incerc cura de lumina solara, despre care am citit (trebuie sa stati la soare 30-45 min. zilnic) si alte tratamente naturiste si/sau homeopate. Medicamentele alopate au efect ptr. scurt timp, dar boala revine. Cred ca foarte utila este si psihoterapia, cu un psiholog competent, care a mai tratat astfel de cazuri. Vreau sa incerc si eu, desi preturile sun cam mari (100-120 RON pe sedinta de o ora). Cred ca cel mai important e sa discuti cu cineva care te intelege si nu-ti indruga prostii de genul "n-ai vointa, aduna-te, etc"; de aia va recomand sa cautati un psiholog bun (eu inca nu l-am gasit). Prietenii si familia pot fi de mare ajutor, dar uneori nici ei nu inteleg prin ce treci.Intr-adevar, anxietatea e o boala cronica, dar nu cred ca e incurabila. Mai degraba cred ca se auto-intretine. Daca aveti credinta in ajutorul lui Dumnezeu, e cu atat mai bine. Multa sanatate tuturor si nu disperati.

    8
    0

  • mirela pe 20 Nov 2011, 01:13
    anexietatea

    si nu pot sa cred daca voi putea trai toata viata cu starile astea,am ajuns la 24 de ani(de 2 ani am starile astea)sa nu pot face nimic.Am incercat diferite pastile cum ar fi xanaxul..in urma lui nu am simtit nici o schimbare,nu ma mai pot concentra si cand citesc ca nu are remediu mi se face pielea gainii...Dumnezeu sa ne ajute si sa ne dea putere sa traim asa,sanatate !

    4
    0

  • mirela pe 20 Nov 2011, 01:09
    anexietatea

    este trist ce se intampla,mie cel putin mi-a intors viata pe dos !dintr-o fata vesela care radea tot timpul,dornica de distractii,am ajuns singura,posomorata,abea mai zambesc,fara prieteni,nu pot iesi in oras de frica de a nu lesina,abea merg la servici si maschez tot ce se intampla cand simt ca lesin fug la baie si ma spal cu apa rece pe fata...este groaznic!

    4
    0

  • daiana pe 14 Nov 2011, 06:13
    Dumnezeu e in control!!!

    Am luptat cu anxietatea 2 ani, cu crize groaznice și nopți în urgente, cu terapii de relaxare, psiholog, medicamente...Am 3 luni fără medicamente însă cauzate cred de mult stres, probleme, revin stări de anxietate. Am învățat in anii ăștia ca totul e în mintea noastră, cea mai buna arma e gândirea pozitiva, ceva exercițiu fizic sa oxigeneze creierul, cel mai important Rugăciunea!!! Încredeți-va în Dumnezeu, El e în control, Biblia spune ca până și firele din cap ne sunt numărate!!! Eu personal realizez ca sunt oameni în jurul meu care chiar trec prin chestiile de care mie mi/e frica, infarct nenorociri... și nu fac crize de anxietate. Poate tre sa ma uit mai mult în jur și sa nu fiu asa centrata pe mine.Va recomand www.radiociresarii,ro un radio creștin online, da multa pace eu ascult când nu pot dormi sau când am stări de anxietate, da multa pace!!!

    1
    1

  • tore pe 31 Oct 2011, 15:46
    Anxietate si depresie

    Si eu sufar de anxietate de vreo 14 ani. Totul a aaprut pe fondul mutarii din locuinta alor mei cu socrul, un om cu anumite principii de viata diferite de ceea ce traisem eu pana atunci. Intre timp au aparut multe solicitari si la serviciu si pe fondul de persoana anxioasa, s-au deschis atacurile de panica si depresia. M-am tratat ceva vreme cu LEXONTAN SI FEVARIN dar procesul era foarte lent m-a invatat cineva sa trec pe medicina alternativa chinezeasca. Asa ca am inceput sa iau suplimente alimentare de la TIANSHI-TIENS (gasiti site-uri despre ei destule). Eu am luat chitosan, cordiceps, bio-calciu si bio-zinc si mi-au dat o stare de nota 20. Cert este ca am intrerupt tratamentul si starile au revenit (v-am zis pe fond anxios) dupa vreo 6 ani. Va recomand cu calcura sa incercati produsele, si inca ceva: medicatia nu va ajuta decat in fazele de inceput ca sa va restabilizati, dar va face dependenti si la un moment dat veti deveni imuni la medicamente!

    3
    0

  • mai76 pe 21 Oct 2011, 11:58
    depresie, anxietate

    Iata ca se poate cu tratamentele naturiste. De asemenea, le-am dovedit celor pe care i-am ajutat ca nu am interese legate de reclama sau altceva. Ma puteti contacta cu incredere in continuare la 0764.420.816

    0
    0

  • gina pe 4 Oct 2011, 23:44
    anxietate

    buna tuturor!sunt gina si am aproape 3 ani de cand lupt cu aceasta problema.l-a inceput cand ink nu stiam ce am de fapt am facut si o depresie ..am luat ARKETIS timp de 7 luni l-a inceputul tratamentului m-am simitit f rau(asta e efectul la inceput) dupa vreo 2 saptamani am inceput sa fiu din nou eu...dupa ce am terminat tratamentul la vreo 4 luni am inceput din nou sa am probleme dar nu am mai avut atacuri de panica asa cum aveam...erau f rare si slabe k intensitate...acum ink ma confrunt cu anxietatea...sper sa scap si de ea curand...sincer cred k oricine se confrunta cu aceasta problema trebuie sa mearga si la un medic bun pt k, cateodata anxietatea este un efect al altor probleme mai serioase(cardiace,hormonale).As avea atatea de spus dar cred k mai bn o sa las mailul meu pt cei interesati sa discute mai mult;) (dianee_ml@yahoo.com)

    3
    0

  • mai76 pe 20 Sep 2011, 14:08
    anxietate

    Aveti incredere in produsele naturiste. Sunt foarte bune, dar nu luate ”dupa ureche”. Va prescriu o schema personalizata si veti avea si rezultate. Din pacate, cei pe care i-am ajutat dezinteresat in tratarea anxietatii sau depresiei au ”uitat” sa revina pe site si sa mentioneze acest lucru, ajutand astfel si alte persoane sa inceapa un tratament naturist, fara efecte secundare si cu rezultate foarte bune, exceptionale in unele cazuri. mariuspele@gmail.com 0764.420.816

    2
    0

  • nina pe 19 Sep 2011, 20:15
    anxietate si depresie

    a aparut recent in franta un produs de exceptie-se numeste safronyl.insa este foarte scump.puteti intra [pe saituri franceze iar comanda se poate face prin depozitele farmaceutice.Precizez ca acest produs este naturist pe baza de sofran

    9
    0

  • ana pe 13 Sep 2011, 01:00
    cred ca si eu am anxietate

    buna sunt ana si cred ca si eu am atacuri de panica . de exemplu cand sunt singura dintro data fara explicatii ma simt rau gandesc ca mi se poate intapla ceva si dintro data ametesc am dureri de stomac imi vine sa lesin . diaree , nu mai suport starile acestea cand ma simt asa am tot luat valerina dar parca imi face mai rau sau nu face nimik as vrea un sfat , ceva ceaiuri pt calmare

    7
    0

  • Mada pe 28 Aug 2011, 14:35
    Anxietate

    Recomand tuturor cabinetul SOMAVITA :) www.somavita.ro pentru probleme de anxietate si nu numai. Cabinetul se afla in Buc. Sos Mihai Bravu, consultatia costa 50, respectiv 80 ron (sunt 2 medici homeopati la care va recomand sa mergeti in acelasi timp). Sunt doi oameni minunati, iar tratamentele lor sunt minunate. Intotdeauna m-au ajutat mult. Multa sanatate !

    1
    2

  • LEYLA pe 28 Iul 2011, 20:18
    vreu prieteni ca mine

    am și eu anxietate frica de eșec cel mai mare esec al meu a fost de citeva zile la examenul auto unde am intrat in panica si am uitat tot ce am invatat imi place sa conduc dar frica ca sa nu gresesc e mai mare ceva sfaturi ... ?

    6
    0

  • mioara pe 27 Iul 2011, 11:17
    anxietatea

    buna,sunt mioara si am 27 ani.sufar de anxietare de aproximativ 7 ani.am fost la un doctor psiholog dar m-a ajutat numai pe moment. la o saptamana dupa ce vorbesc cu psihologul iarasi apar simptomele si credeti-ma ca nu mai suport. de lla greata pana la dureri in zona inimii si o frica groaznica de infarct.am facut un tratament cu calciu biologic,extraveral si aspacardin si nu am mai avut probleme pana dupa ce am nascut. a....... si culmea analizele sunt bune inclusiv calciu.....acum beau ceai de tei , am auzit ca este bun

    6
    0

  • kla pe 24 Iul 2011, 22:07
    stari neurovegetative

    Salut am 29 ani,sufar de niste stari tampite de vreo 8 ani,ele se manifesta prin atac de panica,frica aiurea,ameteli,lipsa poftei de viata,niste amorteli ciudate,mentionez ca sunt destul de ocupat dar fac totul in scarba,am urmat tratament cu cipralex 2 luni in care nu s-a intamplat nimic,din contra parca mai rau,acum iau niste ceaiuri diverse,sunt curios ce efect au,cine poate sa-mi dea unvreun sfat astept cu drag,se pare ca doar prin puterea minrii nu-i putem face fata

    8
    1

  • kla pe 24 Iul 2011, 22:06
    stari neurovegetative

    Salut am 29 ani,sufar de niste stari tampite de vreo 8 ani,ele se manifesta prin atac de panica,frica aiurea,ameteli,lipsa poftei de viata,niste amorteli ciudate,mentionez ca sunt destul de ocupat dar fac totul in scarba,am urmat tratament cu cipralex 2 luni in care nu s-a intamplat nimic,din contra parca mai rau,acum iau niste ceaiuri diverse,sunt curios ce efect au,cine poate sa-mi dea unvreun sfat astept cu drag,se pare ca doar prin puterea minrii nu-i putem face fata

    6
    1

  • Marius pe 17 Iul 2011, 02:53
    Si eu am anxietate..cred:P)

    Eu am pe capu meu multe diacnostice asa ca ce sa fac..sa plang sau sa rad?Nici una, ma confrunt cu dureri si stari de tot felu am ajuns sa fiu singur nu am cu cine sa discut am 28 de ani si cred cu tarie ca intr`o zi voi fi cel dinainte.Dar atata timp cat medicii nu im pun un diagnostic corect eu cum si de ce boala ma tratez? De lipsa de calciu,spasmofilie,imunitate scazuta,astm bronsic,rinita alergica,dereglare neurvegetativa,anxietate,anemie...na fiecare medic cu diacnosticu lui pe ce se bazeza medici atunci cand pun diacnostice?Eu in ce rezulatat sa cred?Ca urmare am luat doar calciu ,spirulina,magneziu ca astea nu aveau cum sa`m faca rau...si ma simt mai bine putin mai bine .Asa ca in lipsa unui rezultat concret ..eu nu ma pot trata de nimic indiferent daca am sau nam ceva doar ca medicii mau facut sa trec prin stres mai mult decat situatia in sine.Si uite asa am ajuns retras fara nimeni in juru meu cu frica de a mai spune cuiva ca ma doare ceva sau ca ma simt rau. jadir83@yahoo.com pentru cei ce vor sa vorbeasca desprea problemele lor. Va doresc tuturor multa sanatate!

    5
    1

  • mai76 pe 9 Iul 2011, 23:22
    tratarea anxietatii

    Va salut! Anxietatea si toate simptomele ei pot fi tratate cu suplimente naturiste. Eu le-am probat pe mine, dar trebuie in principiu doua lucruri: bani si rabdare. Principalele suplimente pe care le folosesc sunt Rhodiolinul(excelent inlocuitor la Zoloftului) si siropul de Noni( astea ma costa 200 ron/luna). In plus, la inceput am luat mai multe vitamine si minerale in care am investit 250 ron. Pot sa spun ca dupa 5 zile am inceput sa simt efectele si sa ma simt din ce in ce mai bine. Acum ma felicit ca n-am mai inceput cura cu Zoloft, care are niste efecte secundare... Va pot ajuta cu pareri, sfaturi chiar si va pot da reteta mea cu suplimentele pe care le folosesc. Am fost ajutat si vreau sa ajut pe oricine este interesat! mariuspele@gmail.com 0764.420.816

    6
    0

  • Mirela Radici pe 19 Iun 2011, 01:51
    Anxietate si depresie

    Consultati cu toata increderea medicul Cismariu din Resita,jud.Caras-Severin si rugati-va ,credinta face MINUNI.Consumati ceai de sunatoare concentrat .Plimbati-va indelung si redescoperiti NATURA .Ascultati muzica buna si faceti fapte bune. Multa sanatate !!!

    4
    1

  • Tkach Rodica pe 2 Iun 2011, 10:47
    Anxietate

    In stari de anxietate este foarte eficient preparatul "Alprazolam"! Face parte din grupul farmacoterapeutic de anxiolitice, este un derivat de benzodiazepina. Se poate administra in complex cu Calciu si Magneziu.

    6
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod