Tobey Maguire este vegetarian

Nu numai femeile urmeaza diete si isi fac griji in privinta siluetei. Nici barbatii de la Hollywood nu sunt ocoliti de problemele de greutate.
 Ce fac pentru a se pastra in forma? Iata trei actori care iti dezvaluie metodele prin care se mentin.  
 

Tobey Maguire este vegetarian


Tanarul actor are grija de corpul sau si se pastreaza activ. Ca si alti actori, dieta alimentara a acestuia se schimba in functie de rolul pentru care se pregateste. Pentru "Spiderman", Tobey s-a antrenat cu Gregory Joujon-Roche. Dieta pentru film a fost una saraca in carbohidrati, iar o zi pe saptamana a avut voie sa consume orice.
Produsele bogate in proteine precum nuci, tofu si burgeri vegetarieni au fost nelipsite din alimentatia zilnica. Actorul urmeaza o dieta vegetariana.

Antrenamentele s-au bazat pe exercitii cardio, greutati si yoga. Durata unui antrenament zilnic a fost de cel putin 3 ore, iar o zi pe saptamana, pauza. Majoritatea exercitiilor folosite au fost pentru muschii abdominali. Artele martiale, ciclismul si gimnastica fac parte din programul zilnic al actorului.


Keanu Reeves practica hochei pe gheata

Starul din "Matrix" urmeaza o dieta alimentara echilibrata si nu face excese alimentare.
Carnea de pui, pastele, orezul si legumele fac parte din alimentele preferate ale actorului. Keanu are parte de 3 mese pe zi si este foarte atent la marimea portiilor.

Pentru filmul "Speed" actorul a lucrat impreuna cu un antrenor de gimnastica olimpic si a combinat exercitiile cu greutati cu cele de aerobic. Dintre sporturile favorite fac parte baschetul si hocheiul pe gheata.


Tom Cruise adora capsunile

Pentru Tom, sa te simti bine si sa ai multa energie, sunt doua lucruri foarte importante.
Este atent la ce consuma si se antreneaza regulat. Urmeaza o dieta saraca in carbohidrati, iar printre mancarurile favorite se numara si sushi, dar fara prea mult orez.

Pentru "Ultimul samurai", vedeta s-a antrenat timp de un an si jumatate. Desi juca in alte filme, Tom a facut exercitii timp de o ora si jumatate, zilnic. Adora sporturile si se considera o persoana activa.

"Din copilarie am fost invatat sa mananc tot ce era in farfurie, iar, uneori, cine termina primul, mai primea ceva in plus.
Cand am inceput sa castig bani ca actor, am fost fericit ca imi puteam permite sa-mi cumpar orice si sa mananc cat poftesc. Acum, mancarurile preferate sunt pastele, homarii bine pregatiti si... capsunile."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod