Tips-uri pentru slabit de la femei celebre

Indiferent daca pierd kilogramele acumulate in timpul sarcinii, se pregatesc pentru "covorul rosu" sau sunt nevoite sa scape de cateva kilograme pentru filmari, vedetele se pricep cel mai bine la diete, sport si reusesc sa slabeasca in timp record.
Uneori dietele lor fac parte dintre cele mai ciudate sau nesanatoase pentru organism dar sunt si diete si programe de antrenement care le ajuta sa fie in forma, pline de energie si sanatoase.

Angelina Jolie urmeaza o dieta bogata in peste, carne slaba si foarte multa apa.

Janet Jackson a devenit celebra in 2006 pentru numarul de kilograme de care a reusit sa scape. Cantareata are un program strict de antrenament si un nutritionist care ii stabileste dieta. Consuma 2 - 3 mese lichide pe zi, care contin toti nutrientii de care are nevoie, plus legume si fructe.


Christie Brinkley pastreaza doar produse sanatoase in bucatarie. Cand isi doreste o gustare, consuma cartofi dulci si nu dulciuri.

Ashley Judd nu consuma deloc produse lactate. Fiecare zi de dieta incepe cu apa fierbinte cu lamaie, iar pentru cereale foloseste laptele de soia.

Claudia Schiffer nu consuma nimic in afara de fructe pana la pranz. Cina este una usoara formata din salate si legume inabusite. Pentru gustari, actrita apeleaza la sucul de rosii, struguri negri si ceai de plante.


Demi Moore apeleaza la ceaiul de plante pentru a-si controla apetitul.

Jennifer Aniston reuseste sa-si pastreze silueta cu dieta The Zone. A scapat de 13 kilograme doar renuntand la maioneza, sandwich-uri si alimente prajite. Metoda preferata de antrenament a actritei este yoga.

Drew Barrymore urmeaza un plan alimentar format din 3 mese pe zi, iar drept gustari consuma cola dietetica si jeleuri fara zahar. Actrita iubeste activitatile in aer liber, dansul si golful.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ale pe 18 Mar 2009, 14:15
    eu

    am si eu aceeasi problema .soldurile si nu stiu ce sa faccccc

    0
    0

  • ioana eugenia pe 30 Dec 2007, 14:44
    Cum sa scap de solduri

    Nu stiu cum sa mai scap de solduri am incercat sa nu prea mananc dar nu a tinut. Daca va rog imi spuneti ce exercitii sa fac?

    0
    0

  • onanie simona pe 30 Dec 2007, 14:43
    Cum scap de solduri?

    Imi place mult ceea ce vad pe internet si mi se pare o idee buna sa arati tutoror secrete deaspre cum sa se intretina.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod