Tango la sosea pentru fiecare

„Programul pentru un stil de viata sanatos”, initiat de CNA alaturi de IAA continua cu cea de a treia actiune si ultima din faza a doua a programului, cu o seara speciala dedicata tangoului argentinian.
Cand si unde?

Duminica aceasta (16 august), incepand cu ora 18:00 si pana la ora 22:00, in foisorul din Parcul Kiseleff din Bucuresti participa si tu pentru a trai momente de dans inedit. Pentru mai multe informatii legate de eveniment puteti intra si pe site-ul campaniei: www.putindinfiecare.ro.
 
Prin actiunea „Tango la sosea pentru fiecare”, romanii sunt indemnati sa adopte un stil de viata sanatos si sa se bucure de miscare in aer liber, in acest caz sa danseze tango argentinian, dansul fiind si el o forma de miscare.

„Programul pentru un stil de viata sanatos” este o campanie sociala al carui scop este sa ne atraga atentia asupra alimentatiei dezechilibrate si a lipsei activitatii fizice si sa vina cu alternative sanatoase, la indemana tuturor, pentru un stil de viata sanatos, cu putin din fiecare si multa miscare.
A fost lansat in 2008 cand un grup de companii din industria alimentara si a bauturilor racoritoare, membre ale IAA, alaturi de CNA au lansat o campanie nationala de educare cu privire la un stil de viata sanatos, prin cele doua componente ale sale: nutritie echilibrata si exercitiu fizic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod