Sting se pastreaza in forma prin Ashtanga Yoga

Pentru vedete imaginea este foarte importanta. De ea depinde cariera lor. Iar pentru un corp frumos sunt capabile de multe sacrificii: de la alimentele preferate pana la ore intregi petrecute in sala de gimnastica.

Sting: Ashtanga Yoga


Cantaretul nu-si neglijeaza conditia fizica si acest lucru s-a vazut de-a lungul anilor. A fost vegetarian, iar acum urmeaza o dieta alimentara echilibrata. Ashtanga yoga face parte dintre metodele folosite de star pentru a se pastra in forma.

"Imi place foarte mult acest tip de yoga. Ma provoaca de fiecare data. Contine pozitii destul de dificile si are multe beneficii. Imi lucreaza muschi de care nici nu stiam ca exista."


Patrick Dempsey: Fara carbohidrati


Starul din "Grey's Anatomy" stie cum sa se pastreze in forma.
Actorul mananca echilibrat si fara carbohidrati. Nici antrenamentele nu sunt uitate. Antrenamentul il incepe prin exercitii cardio, apoi urmeaza exercitiile cu greutati (2 - 3 ore pe zi) executate sub supravegherea unui antrenor. Dintre activitatile preferate fac parte si ciclismul sau schiatul.


Nick Lachey: Exercitii cu greutati

Forma fizica in care se afla este foarte importanta pentru cantaret. Este foarte atent la ce consuma si se antreneaza din greu. Dieta pe care o urmeaza este una saraca in carbohidrati si nu face excese alimentare.


Antrenamentele vedetei se desfasoara sub supravegherea lui Gunnar Peterson. Exercitiile cu greutati si alergarile pe banda rulanta fac parte din programul zilnic al cantaretului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod