Shania Twain uraste salile de gimnastica

Sunt frumoase si mereu admirate atat pentru talentul lor cat si pentru silueta pe care si-o pastreaza prin multa munca.
Sportul si alimentia sanatoasa fac parte din viata de zi cu zi a vedetelor.


Kate Bosworth: 6 ore de antrenament pe zi pentru "Blue Crush"


Kate este una dintre vedetele pe care tabloidele le-au etichetat la un moment dat ca fiind prea slabe. Acum se pare ca actrita a aflat cum sa combine dieta alimentara cu sportul pentru a avea o silueta frumoasa si sanatoasa. Actrita urmeaza o dieta scazuta in calorii si nu face excese alimentare.

Pentru filmul "Blue Crush", vedeta s-a antrenat timp de 6 ore pe zi.
Zilnic, Kate a facut surf timp de 4 ore, exercitii cu greutati o ora si o ora alergari.


Shania Twain este vegetariana

Cantareata stie cum sa arate minunat si sa aiba grija de sanatate. Alege alimente sanatoase care ii ofera energie si se pastreaza activa. Dieta pe care vedeta o urmeaza este una vegetariana. Salata preferata este cea formata din tomate, mozzarella, fructe de avocado si adora ceaiul alb. Shania incearca sa-si inceapa ziua cu o masa bogata in proteine: nuci de mahon sau iaurt.


Vedeta se considera o persoana activa. Adora mersul pe jos si calaria. Nu-i face placere sa se antreneze la sala de gimnastica.


Sienna Miller - yoga pe franghie

Actrita reuseste sa se pastreze in forma urmand o dieta saraca in calorii si evitand excesele alimentare. Metoda preferata prin care isi mentine silueta este yoga pe care o practica cu ajutorul franghiei. O ajuta sa arda calorii si sa-si tonifieze corpul. "Acest tip de yoga este bun pentru abdomen, solduri si coapse. Yoga este eficienta si in alungarea tensiunii."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • psyche pe 17 Aug 2008, 19:56
    SHANIA

    Da dar Shania face parte dintr-o mare grupare de bhakti yoga ca si mine ;), care are intindere in mai toate tarile, e normal sa fie vegetariana, o dam afara daca nu e! ;)))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod