Radioterapia

Radioterapia este o metoda precisa care controleaza cantitatea de radiatii pentru a trata diferite afectiuni, mai ales cancerul. De regula, razele-x sunt transmise cu ajutorul unui aparat, care tinteste partea corpului care necesita tratament.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 1 Iul 2015, 23:12
    radioterapie

    Dupa mastectomie se face si radioterapie, insa numai dupa ce primesti rezultatul de anatomie dupa operatie, mie mi s-a recomandat dupa ce m-am operat la spitalul oncofort...am facut si implant tot acolo. Ca si noutate radioterapia este gratuita din 2015.

    0
    1

  • Luana pe 18 Sep 2014, 16:55
    radioterapie

    Bolnavii cu indicatie de radioterapie pot lua in considerare Campania "Daruim speranta bolnavilor de cancer" initiata de fundatia "Daruieste Viata" care ofera 5 programe gratuite de tratament,lunar, radioterapie IMRT-VMAT tinta ce protejeaza tesuturile sanatoase ,micsorand riscul complicatiilor si care durezza doar 5 minute. Pentru mai multe detalii puteti accesa urmatorul link: http://www.daruiesteviata.ro/daruim-speranta-bolnavilor-de-cancer/

    0
    0

  • Kally pe 18 Dec 2013, 15:58
    radioterapie

    Pt Radioterapie recomand centrul Amethyst din Bucuresti. Este acolo dl.Prof. Christian Chiricuta, cu 30 de ani experienta de lucru in Germania. Eu am facut acolo tratamentul si sunt f multumita.

    4
    0

  • Maria pe 28 Aug 2013, 19:38
    radioterapia

    Am o intrebare.va rog sa mi raspundeti! RADIOTERAPIA MAI ESTE EFICIENTA LA CATEVA LUNI DE LA MASECTOMIE,SAU MAI CONCIS,LA CAT TIMP DUPA MASECTOMIE SE FACE RADIOTERAPIA? MULTUMESC!

    5
    2

  • POPSANDA pe 22 Iul 2013, 14:05
    RADIOTERAPIE

    VA ROG DIN SUFLET SA IMI SPUNETI LA 6 LUNI DE CAND AM FOST IRADIATA CU IOD RADIOACTIV AM RAMA INSARCINATA NU VREAU SA FAC AVORT CE RISCURI SUNT PT COPIL

    5
    1

  • ion pe 12 Mar 2012, 14:17
    second opinion

    Eu am fost cu sora mea la Parhon pt cancer la tiroida. Diagnosticul a fost pus mai intai dupa punctie, insa am apelat la Zielinski pt confirmare diagnostic. A plecat proba in austria si ne-a venit diagnosticul cu 95% acelasi diagnostic si a recomandat operatia. Eu zic ca este nevoie de a doua opinie deoarece de multe ori tratamentul este ireversibil. Daca nici austriecii numai sunt buni atunci cine?

    2
    1

  • diana pe 29 Ian 2012, 16:33
    raspuns pt dana cu oncofort

    la oncofort e cea mai mare vrajeala...am dat 1000 ron pe o consultatie la marele dr austriac zeilinski si de acesti bani nu a facut nimic.Nici macar nu m a consultat, nu s a ridicat de pe scaun.M a tinut 10 min in cabinet si mi a vorbit din analizele mele. E cea mai mare hotie. Lumea merge in disperare si da 1000 ron in speranta ca il v a consulta un medic bun si de fapt acel medic nici nu se uita la tine ....

    1
    0

  • sal2 pe 29 Apr 2011, 01:12
    sal2

    si mai e ceva,daca vrei poti !! iti spun eu ,dupa tehnica medicala si norocu ,restul de tine depinde ,depinde ce si cat iti doresti,bafta multa,toate cele bune

    5
    1

  • litteram pe 29 Apr 2011, 01:09
    sal

    nenea leo ,am 25 ani ,in 2009 luna iunie ,am facut telecobaltoterapie tot la militar ,efectele alea cu dantura si multe altele le`am avut in primul an dupa tratament si acum sunt schimbat la 180 grade ,totul a revenit la normal,pot sa spun ca sunt bine,arat de 3..4 ori mai bine decat imediat dupa,nu tehnica e treaba,ci cum reactioneaza organismul in procesele metabolice,stii vorba aia,rabdare si tutun ,treetc..

    4
    0

  • dana pe 4 Ian 2011, 12:14
    radioterapie performanta

    De curand s-a deschis Primul Centru De Excelenta in Tratarea Cancerului din Romania OncoFort unde functioneaza un aparat de radioterapie performat. Consultatiile, planul de tratament si radioaterapia urmeaza modelul Austriac...consiliere online se poate face direct pe site.

    22
    3

  • leo pe 6 Ian 2010, 19:16
    radioterapia_cobalt

    atentie! metoda aceasta e abandonata in multe clinici din vest datorita riscurilor ef. secundare; eu am facut cobalt la sp. militar central, ca sa aflu apoi ca trebuia accelerator! la 3 ani de atunci, mi se macina dantura si mi se rup bucati de dinti si am dureri de umeri_miini ca un om batrin. nu stiu daca si cum pot remedia raul asta. unii oncologi nu fac altceva decit... evidenta bolii!

    54
    5

  • ana pe 8 Mai 2009, 15:12
    dilatator vaginal

    Acum 7 ani am avut si eu nevoie de dilatator vaginal, dar nu am gasit nicaieri. Medicul radiolog nu m-a indrumat in nici un fel, vaginul lipindu-se de tot. Toate astea s-au intamplat acum 7 ani, la varsta de 21 de ani. Se mai poate face ceva acum?

    12
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod