Pretul despartirilor: kilogramele

Se pare ca si despartirile aduc ceva bun: kilograme mai putin. Sau cel putin asta a facut Drew Barrymore dupa ce s-a despartit de iubitul sau, muzicianul Fabrizio Moretti. Actrita a reusit sa scape de nu mai putin de 7 kilograme in doar 6 luni.
Desi au fost impreuna timp de 5 ani, actrita a decis ca are nevoie de o pauza, in care sa fie singura. Pentru un nou inceput, Drew a considerat ca are nevoie si de o schimbare de look.

"Poate ca suna putin cam ciudat ce spun acum, dar dupa ce am scapat de aceste kilograme m-am simtit cu totul o alta persoana. Ca si cum m-am nascut pentru a doua oara. Am mai multa incredere in mine. Acum pot purta haine mai sexy si ma distrez incercand diferite stiluri vestimantare."


Fara restrictii

Dar in loc sa opteze pentru dietele ciudate care circula la Hollywood, Drew a ales sa urmeze ceva simplu: "Nu-mi mai impun limite stricte.
Daca imi doresc sa mananc ceva, o fac, dar in cantitati moderate."


A renuntat chiar si la dieta strict vegetariana: "Nu mananc foarte multa carne, dar daca simt ca organismul meu are nevoie, atunci consum putina."

Drew crede ca poti reusi sa urmezi o dieta fara dulciuri, daca consumi cola dietetica sau jeleuri fara zahar de fiecare data cand ai pofta de dulce.  

O zi obisnuita pentru actrita incepe cu un mic dejun cu cereale, apoi carne de pui pentru pranz, iar pentru cina peste si legume.


Se pare insa ca frumoasa actrita de 32 de ani nu este singura care scapa de kilograme in urma unei despartiri, ci si colega ei din "Charlie's Angels" Cameron Diaz a reusit sa slabeasca in urma despartirii de Justin Timberlake.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod