O Geri mai energica pentru revenirea Spice Girls

Geri Halliwell s-a pregatit pentru reuniunea Spice Girls si acum se afla intr-o forma extraordinara. Cum a reusit sa se transforme intr-o mamica sexy? Diete si sport.
Desi in trecut a intampinat probleme de alimentatie, pentru a slabi Geri nu s-a infometat. In schimb a apelat la Dieta Mediteraneana care include oua fierte, sardine si ton, iar drept gustari, rosii in ulei de masline.

Conform spuselor unui apropiat al cantaretei, aceasta si-a dorit mai multa energie, un corp tonifiat si nu kilograme mai putine. "Geri s-a antrenat pentru a obtine mai multa energie. Are nevoie de acesta energie pentru concertele si turneele cu Spice Girls. Se antreneaza 2 ore pe zi: o ora de cardio si una de exercitii cu greutati si exercitii pentru abdomen.
Face si alergari."

Astfel Geri poate purta vestimentatiile pe care Donatella Versace le-a creat special pentru revenirea trupei Spice Girls.

Tommy Matthews, directorul centrului de fitness unde s-a antrenat Geri, declara despre transformarea cantaretei: "Geri a muncit foarte mult pentru aceasta transformare. Si-a dorit un nou look pentru intalnirea cu colegele de trupa dar si cu fanii. Este dovada ca orice femeie poate reusi sa arate fabulos, chiar daca a nascut recent. Trebuie doar sa vrei."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gavan Jeni pe 17 Dec 2007, 18:56
    Trebuie doar sa vrei!

    Trebuie doar sa vrei! Dar sa ai si cu ce ca toata lumea ar vrea sa arate bine dar eu am si o familie de intretinut, un copil la scoala si unul la gradinita deci mai intai trebuie sa le asigur hrana de zi cu zi. Deci, trebuie sa ai bani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod