Nu uita de sport in vacanta!

Te gandesti sa pleci cu familia in concediu? Nu uita sa faci sport. Vacantele trebuie sa fie distractive, iar pentru a indeplini acest scop trebuie sa te mentii in forma. Planurile de vacanta te ajuta pe tine si familia ta sa fixati activitati sanatoase in timpul liber.
Ce e de facut? Pentru inceput incearca sa mananci cat mai multe fructe, legume si renunta la dulciuri. Fa putin sport. De dimineata, daca este posibil, inainte de micul-dejun, fa o plimbare si incearca sa exersezi si cateva miscari de aerobic. Aproximativ 30 de minute in fiecare dimineata.

Daca mai ai putin timp pe parcursul zilei poti face 10 minute de abdomene si cateva exercitii libere, dar inceaca sa eviti sa faci miscare cand soarele arde cu putere.


Daca te duci la mare, inotul te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus

Inotul este un sport sanatos pe care oricine il poate practica indiferent de varsta.El antreneaza toate categoriile de muschi, iar miscarile sunt mult usurate, fiindca apa preia 70% din greutatea corpului.
Considerat mai mult decat un sport, inotul este cel mai bun tratament impotriva stresului si a starilor depresive, determinand de cele mai multe ori stari pozitive.


Beneficiile inotului

  • Tonifica aproape fiecare muschi important al corpului;
  • Regleaza respiratia;
  • Stimuleaza circulatia sangelui;
  • Determina rezistenta cardio-pulmonara;
  • Confera energie;
  • Contribuie la dezvoltarea armonioasa a abdomenului, copaselor si gambelor.



Dansul ajuta foarte mult corpul

Poti combina utilul cu placutul, daca vrei sa te distrezi la maxim, sa te relaxezi, sa dansezi - acesta din urma este un exercitiu excelent pentru corpul tau.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod