Monica Bellucci nu urmeaza diete

Secretele unei siluete perfecte au fost intotdeauna la indemana vedetelor. Nu se tem de sport, diete, iar unele celebritati sunt in stare de orice pentru cateva kilograme in minus.
Alyssa Milano alearga 5 km in fiecare dimineata

Alyssa a avut dintotdeauna grija de corpul ei, prin sport si diete. Crede in moderatia in alimentatie si urmeaza dieta The Zone. Ziua libera in care consuma orice isi doreste este duminica. Mancarurile preferate ale actritei sunt cele gatite de mama ei, in special lasagna cu spanac, si sushi. Conditia fizica si-o mentine alergand 5 kilometri in fiecare dimineata. Face parte dintre vedetele care au lucrat impreuna cu antrenorul Gunnar Peterson.


Monica Bellucci nu urmeaza diete


Frumoasa italianca este mandra de formele siluetei sale si se considera ca fiind o femeie de moda veche.
Nu admira vedetele foarte slabe si este de parere ca acestea se tem sa arate ca o femeie adevarata.  

Cum se pastreaza in forma? Monica nu urmeaza diete insa tot ce consuma este in cantitati mici, iar sportul preferat este inotul.

"Nu voi fi niciodata slaba. Nu sunt grasa, insa nici prea slaba. Imi place sa-mi traiesc viata si sa mananc. Sunt naturala. Exista atat de multe tinere frumoase, care se infometeaza si apeleaza la diferite operatii, de care nu au nevoie. Eu ma simt bine in pielea mea si asta nu pentru ca oamenii imi zic ca sunt draguta, ci pentru ca am viata pe care am ales-o."


Faith Hill - dieta saraca in carbohidrati


Vedeta nu se teme de antrenamente si diete sanatoase, iar rezultatele se vad.
Faith are o silueta frumoasa. Urmeaza o dieta scazuta in carbohidrati si face exercitii impreuna cu antrenorul David Kirsch. Pentru a pierde kilogramele acumulate in timpul sarcinii, cantareata a facut o ora de pilates si una de exercitii cardio zilnic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod