Michelle Pfeiffer: "Nicio operatie nu-ti poate aduce tineretea vesnica"

Actrita face parte dintre vedetele care nu a suferit fluctuatii majore de greutate. Nu a fost niciodata prea slaba sau prea grasa. Michelle isi cunoaste corpul si stie sa-si controleze greutatea.
Intotdeuna a avut o silueta frumoasa si sanatoasa. Cum reuseste? Actrita considera ca este simplu sa te pastrezi in forma.

"Este simplu. Alimentatie sanatoasa, sport si somn suficient, insa uneori este bine sa te mai abati de la acest program si sa incalci regulile."
 

Fara lactate si fainoase

Dieta actritei este una saraca in grasimi. Michelle este foarte atenta la marimea portiilor si nu face excese. Produsele lactate, fainoase si cele care contin zahar sunt evitate de actrita, insa, uneori isi permite sa mai "uite" aceasta regula.
Gustarile de la care nu se poate abtine sunt cele sarate, precum chipsurile sau guacamole.  


Pilates si alpinism

Desi obisnuia sa alerge 6 - 7 km pe zi, acum actrita alearga mai rar si programul de antrenament se bazeaza pe pilates si sedinte de alpinism. Antrenoarea care o ajuta se numeste Kathy Kaehler.

Cat despre tineretea vesnica, Michelle declara: "Nu cred ca barbatii isi doresc frumusete artificiala obtinuta prin chirurgie plastica sau femei subnutrite, cu oasele la vedere.
Nicio operatie sau tratament nu iti vor da tinerete vesnica."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod