Masajul vacuumatic: eficient in slabire si anticelulitic

Specialistii recomanda terapia cu vacuum pentru toate tipurile de celulita, favorizand si scaderea in greutate. La ce efecte ne putem astepta: invinge aspectul de "coaja de portocala", reduce retentia de apa, exfoliaza celulele moarte si reda luminozitatea pielii.
Vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat. Vizeaza celulita, actionand asupra tesutului conjunctiv hipodermic si ajuta la eliminarea toxinelor, care sunt prezente in zona afectata. Astfel, se stimuleaza schimburile celulare si se mobilizeaza gelul conjuctiv  pentru a restabili moliciunea si pentru a invinge aspectul de coaja de portocala al pielii, reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase.

La nivelul epidermei, vacuum-ul realizeaza o exfoliere fina eliminand astfel celulele moarte si restabilind luminozitatea naturala a pielii. Acest tip de terapie este recomandata in toate tipurile de celulita (fibroasa, edematoasa, mixta in orice grad de avansare de la I la IV) si in tratarea si ameliorarea obezitatii.


Care sunt rezultatele imediate?

Dupa o terapie completa care cuprinde aproximativ 10 - 12 sedinte se poate constata imediat:

1. o scadere in centimetri 4,6 - 8 cm dupa un singur tratament;

2. spargerea nodulilor celulitici;

3. scaderea unui grad de celulita odata cu fiecare tratament.
 

Care sunt beneficiile?
 
Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.


La ce mai poate ajuta terapia cu vacuum?

  • diminueaza "barbia dubla" (numita si gusa);
  • amelioreaza vergeturile;
  • arde grasimile;
  • impiedica retentia apei;
  • tonifiaza si mareste bustul.


Cat costa acest tip de terapie?

Magda Vacarescu, manager la salonul Perfect Contur ne spune ca un pachet de 10 sedinte de vacuum costa 135 ron. Daca te-ai decis sa urmezi aceasta terapie te poti consulta cu specialistii de la salon pentru o schema de tratament potrivita nevoilor tale. 


Articol realizat de Magda Vacarescu, manager la salonul Perfect Contur

Citeste si: Tipuri de celulita si optiuni de tratament
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corina pe 7 Nov 2008, 10:49
    Vacuum

    Chiar are vreun efect tratamentul cu vacuum? La tv fac reclama la un aparat micut care functioneaza tot pe acest principiu, e bun?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod