Lisa Rinna practica yoga de 8 ani

Talentul si frumusetea sunt calitatile care le-au ajutat sa ajunga faimoase. Pentru a se pastra frumoase, vedetele sunt nevoite sa depuna efort si sa faca sacrificii.
Lisa Rinna nu face excese alimentare

Silueta actritei a fost invidiata de multe dintre colegele de platou de-a lungul anilor. Actrita are un corp tonifiat pentru care a lucrat mult. Lisa nu urmeaza diete si nu se infometeaza in dorinta de a slabi. De obicei, seara, cineaza in stilul dietei The Zone. Una dintre regulile pe care Lisa incearca sa o urmeze este si aceea de a nu amesteca carbohidratii si proteinele la aceeasi masa. Adora merele drept gustari insa si chipsurile, desi este constienta ca nu sunt sanatoase.
Vedeta urmeaza o dieta echilibrata si nu face excese alimentare.

Cat despre sport, Lisa practica yoga de peste 8 ani si se antreneaza cel putin 4 zile pe saptamana. In programul de antrenament, Lisa danseaza, joaca tenis, face alergari, cardio si exercitii cu greutati.


Lucy Liu adora joggingul


Lucy face parte dintre vedetele care nu urmeaza diete si se pastreaza in forma avand un stil de viata sanatos. Nu se teme de sport si nici nu se abtine de la dulciuri, atunci cand pofteste, insa tot ce consuma este in cantitati mici.
Face exercitii 30 - 40 de minute pe zi si prefera sa se antreneze in aer liber. Adora sa faca jogging.


Natalie Portman este vegetariana

Natalie are foarte mare grija de silueta ei si rezultatele se vad. Urmeaza o dieta vegetariana, iar yoga este metoda preferata prin care se mentine in forma.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod