Jodie Foster adora mancarea organica

Unele vedete sunt dovada ca frumusetea exista la orice varsta. Insa, cum nimic nu se obtine fara un pic de efort si vedetele sunt nevoite sa faca sacrificii pentru a se pastra frumoase.
 Iata cateva actrite si metodele prin care acestea isi pastreaza silueta.


Jodie Foster practica kick-boxing


Jodie urmeaza un stil de viata sanatos si corpul ei este dovada acestui lucru. Urmeaza o dieta echilibrata si nimic din ce consuma nu este in cantitati mari. Actrita adora mancarea organica. Cat despre sport, Jodie face kick-boxing, yoga, si cardio.


Susan Sarandon a fost vegetariana


Vedeta a schimbat multe diete si programe de exercitii de-a lungul vietii. Dupa menopauza, Susan a observat ca metabolismul i s-a schimbat si a luat in greutate foarte usor, cum de altfel multe femei patesc.
A facut cateva modificari in dieta alimentara si a inceput sa faca antrenamente. Susan a apelat la serviciile firmei NutriFit, care ii ofera hrana sanatoasa, fiind o metoda usoara de a-si pastra o dieta sanatosa, avand un program foarte incarcat.

"Programul NutriFit este o cale usoara de a-ti pastra o dieta sanatoasa, in special cand faci parte dintre persoanele cu un program foarte incarcat si nu ai timp de cumparaturi sau sa-ti pregatesti masa. NutriFit m-a invatat ca nu trebuie sa mananci putin, daca mananci ce trebuie."

In trecut, actrita a avut o dieta vegetariana, insa acum consuma si carne.
"Nu mananc foarte multa carne, dar atunci cand poftesc nu ma abtin."

Susan si-a angajat un antrenor personal. "Fac multe exercitii cu mingea de gimnastica." Si pilates face parte din programul de antrenament al actritei.


Kim Cattrall urmeaza dieta South Beach

Frumoasa actrita are foarte mare grija corpul ei si acest lucru se vede. Dieta pe care Kim o urmeaza este dieta South Beach, iar antrenamentele le face alaturi de Gunnar Peterson. Din programul obisnuit de antrenament nu lipseste nici pilates.
"In fiecare zi sunt la dieta. Dupa 40 de ani, esti fortat s-o faci."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod