Impachetarile cu aur: cum te ajuta sa slabesti?

Pentru ingrijirea siluetei in sezonul rece, specialistii in beauty recomanda impachetarile cu aur. Avantajul lor este ca se pot face si la rece si la cald, in functie de problemele de sanatate pe care le ai. Ce presupun si cat sunt de eficiente, ne spune Valentin Tanasa, managerul salonului Maraviglia.
Potrivit specialistului, "tratamentul cu aur de 23 karate, cu ghimpir, matase si alti ingredienti activi da fermitate si imbunatateste elasticitatea pielii, stimuleaza lipoliza, are efect anti-celulitic, hidrateaza si catifeleaza pielea".

 
Principalele ingrediente si beneficiile aduse
 
  • Aur de 23 karate: regenereaza si da stralucire pielii;
  • Proteine de matase: hidrateaza, da fermitate si catifeleaza pielea;
  • Extract si ulei de ghimbir: stimuleaza microcirculatia si tonifica pielea;
  • Lipozomi cu cafeina, carnitina si coenzima Q10: au un efect sinergic asupra lipolizei, cresc fermitatea, elasticitaea si tonusul pielii;
  • Lipozomi cu extract de castana salbatica: foarte eficienti in tratarea celulitei;
  • Complex de siliciu organic cu arginina: un ingredient foarte eficient in tratarea celulitei;
  • Ceramide si phytosphigosine: hidrateaza, ofera elasticitate alaturi de agenti de reparare a pielii;

Alti ingredienti bioactivi:
  • iedera, acid salicilic si derivati ai acestuia - ofera catifelare si efect anti-celulitic;
  • proteine de orez, fitosteroli din avocado - au proprietati de hranire a pielii;
  • amestec de uleiuri naturale si diferite tipuri de unt (shea butter, cacao butter, ulei de masline si ulei de jojoba);
  • extract de plante, vitamina E;
  • Pantenol si Alantoina.


Etapele tratamentului
 
Potrivit specialistului, tratamentul se incepe prin curatarea si purificarea pielii utilizand particule de scrub.
Acesta sunt sub forma de gel hidratant si  indeparteaza celulele moarte si impuritatile, pregatind pielea pentru absorbtia ingredientilor activi din produse si lasand pielea moale si catifelata.

Pasul 2: "gel ginger body" cu particule de aur de 23 de karare. Este o forma avansata, de lux, pentru o ingrijire corporala intensiva, care da fermitate, tonifica, imbunatateste elasticitatea pielii si reduce celulita. Pielea devine catifelata, intinerita, luminoasa si tonifiata.

Pasul 3: aplicarea uleiului aromaterapeutic de masaj.

Pasul 4: masca peel-off cu ghimbir si aur de 23 de karate, potrivit unui tratament corporal luxos pentru slabire si fermitate. Ingredientele sale stimuleaza microcirculatia si reda fermitatea, regenereaza si hidrateaza pielea.
Timpul de actionare la rece este de 20 de minute. Efecte: fermitate, anti-celulitic, tonifica, imbunatateste elasticitatea pielii, hidrateaza, intinereste. Timpul de actionare la cald este de 40 de minute - are acelasi rol ca si la rece. De asemenea, te ajuta la slabit.

Pasul 5: aplicarea unei creme, care are o textura matasoasa pentru ingrijirea zilnica, hidrateaza instant, imbunatatind elasticitatea si fermitatea, lasand pielea fina, supla, matasoasa, ferma si proaspata.

"Impachetarile cu aur se pot efectua si la rece, daca ai probleme vasculare sau daca nu suporti caldura, insa la rece acestea nu au si efect de slabire, ci doar anticelulita, redand elasticitatea si stralucirea pielii", adauga Valentin Tanasa, managerul salonului Maraviglia.

 
Rezultatele obtinute
 
Dupa 3 sedinte de impachetari aspectul de coaja de portocala dispare si duce la pierderea a 3 - 4 cm in circumferinta.
Dupa 10 sedinte, se scad pana la 4 kg si peste 15 cm in circumferinta.


Contraindicatii

La cald:
  • persoanele cu probleme cardiace grave;
  • persoanele care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, femei insarcinate.

La rece: nu exista contraindicatii.

Recomandare: potrivit specialistului, dupa tratament nu trebuie sa faci dus si sa bei apa in exces. De asemenea, este indicat sa nu mananci aproximativ trei-patru ore dupa sedinta de impachetari.
 

Care este pretul?

Potrivit managerului salonului Maraviglia, costul unei sedinte de impachetari cu aur este de 75 lei.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • koko pe 26 Feb 2011, 19:11
    Salon Maraviglia = jeg

    Impachetarile nu se fac in "beci" unde sunt 2, 3 paturi despartite prin perdele domnule manager! Sau cel putin nu ar trebui. Cine nu crede sa se duca sa vada. Dar nu recomand, este si o zona periculoasa, salonul situat langa o baraca, pardon 2, cu materiale de constructii. Spatiul foarte mic, mizerie, angajati nesimtiti care nu respecta minimele reguli de igiena, asta este la salonul Maraviglia. . Unul se epileaza langa tine, altuia i se face curatarea colonului si altuia machiajul, totul dosit doar de niste jeguri de perdele albastre. Rusineeee

    4
    0

  • koko pe 26 Feb 2011, 19:04
    Salon Maraviglia = jeg

    Impachetari la salonul Maraviglia? Cred ca glumiti daca vorbiti de jegul asta de salon. Impachetari cu aur cand ei au pentru make-up farduri Ruby Rose expirate si pensulele, instrumentele murdare,nu le dezinfecteaza deloc. Rusine! Pe buna dreptate nu sunt in buricul targului, adik in Bucuresti ci sunt intr-o cladire vai de mama ei pe sos Chitilei. Documentati-va inainte de a face articole si nu mai credeti managerii. Doar nu or sa spuna ca lucreza in beci?

    5
    0

  • kulcsar dora pe 29 Ian 2009, 14:02

    Buna ziua, Este interesant articolul, dar va rog sa-mi spunetide unde pot sa-mi procur aceasta masca cu aur? Am un salon de intretinere corporala.a multumesc anticipat. Astept un raspuns de la dumneavoastra.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod