Gwen Stefani: Abdomen de star

Gwen este cunoscuta si admirata de foarte multe femei pentru abdomenul frumos lucrat. Acum, desi a devenit mamica, inca reuseste sa-l pastreze frumos si il arata cu mandrie de fiecare data cand are ocazia.
Insa, cantareata nu s-a nascut cu un astfel de abdomen si a fost nevoie de multa munca pentru a arata asa. Fotografiile cu Gwen din anii '90 demonstreaza acest fapt. Insa cantareata a adoptat o dieta si un program stric de exercitii, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Cum a reusit?

Cantareata, care acum cantareste 49 de kilograme, nu a fost intotdeauna atat de slaba. Pentru a-si pastra un astfel de abdomen, Gwen trebuie sa se mentina la acesta greutate. Indiferent de cat de drept este abdomenul tau, daca ai exces de grasime, nu vei obtine un aspect de abdomen tare.
Astfel ca primul pas in obtinerea unui astfel de abdomen este controlarea greutatii. Trebuie sa-ti alegi un plan alimentar care sa te ajute sa-ti pastrezi sanatatea, sa ajungi la o greutate potrivita corpului tau si care sa-ti ofere flexibilitate in alegerea alimentelor, cat mai multe optiuni si astfel sa-l poti urma cu usurinta.

Expertii recomanda un consum de 2000 de calorii pentru o femeie activa obisnuita. Insa nu-ti poti pastra silueta zvelta luand aceste calorii din alimentele procesate sau fast - food.
Este important sa ai o dieta sanatoasa. Una dintre indatoririle vedetelor este de a fi frumoase si nici chiar acestea nu-si pot mentine silueta mancand la McDonalds. Astfel majoritatea starurilor apeleaza la nutritionisti pentru diete cat mai sanatoase.

Cand scopul tau este sa ajungi la o anumita greutate, trebuie sa acorzi mai mult timp exercitiilor fizice pentru a scapa de grasimi si pentru a-ti construi muschi puternici. Pentru a obtine toate acestea ai nevoie de exercitii cardio, regulat, precum alergare, aerobic, dans, box sau ciclism.
Aceste activitati trebuie combinate cu exercitii pentru intarirea muschilor, in special acelea care se bazeaza pe modelarea muschilor taliei.

Pentru un abdomen la fel de frumos precum al cantaretei este nevoie de multa munca. Iti trebuie determinare, rabdare, un plan alimentar eficient si un program de antrenament care sa cuprinda exercitii cardio si exercitii special create pentru talie. 
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • caty pe 18 Mai 2009, 19:20
    sa slabim?

    nu e atat de greu..doar cateva exercitii si mai putina mancare..atat e necesar pt a arata bine..deci,incercati

    0
    0

  • MadA_88 pe 13 Mai 2008, 17:15
    Lenea

    Asa e lenea ne tine pe loc,unii dintre noi avem nevioe sa avem persoane in jurul nostru care sa ne motiveze si sa ne ajute sa facem exercitii

    0
    0

  • bela pe 12 Dec 2007, 12:25
    Lenea ne tine pe loc

    Multe dintre noi ne dorim sa aratam ca modelele dar apar 2 obstacole: lenea si vointa, asa ca nu-i de mirare cand ne uitam in oglinda si ne vedem asa cum suntem.

    0
    0

  • ANNA pe 7 Dec 2007, 23:14
    Talia

    Cum pot avea o talie ca cea a unui fotomodel?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod