Germenii - o minune pentru sanatate

Germenii sunt bogati in enzime antioxidante, elemente antiimbatranire, vitamine, minerale, aminoacizi, clorofila, proteine complete, fibre si pigmenti. Toate aceste substante continute de germeni imbunatatesc digestia, dau vitalitate, intaresc organismul general si ofera protectie impotriva radicalilor liberi.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana b pe 3 Mai 2012, 16:44
    germeni

    Am inceput sa folosesc germenii de plante si pot spune ca simt deja o imbunatatire a sanatatii. nu sufar de nicio boala dar de cand consum germeni, ma simt mult mai bine. ii prefer pe cei de ridichi, schinduf, linte, lucerna si naut. Se pot prepara in casa daca ai timp, semintele necesare si nu te plictisesti sa ii faci. Mai sunt si anumite tipuri de germeni care nu imi ies. Acestia ii iau de la cora sau real.

    0
    0

  • Zakarias Geza pe 19 Sep 2009, 17:08
    Sursa ieftina si simpla de germeni

    Cultivarea germenilor acasa presupune un timp de 10 minute/zi, iar in ceea ce priveste prospetimea, sunt net superiori fata de cei din comert cu valori nutritive mult mai ridicate. Mai nou, se gasesc si seminte de germinat bio pe http://www.paradisulverde.com impreuna cu recipientul special pentru germinat (germinator) si cu instructiuni de folosire.

    1
    1

  • mihail pe 6 Iul 2009, 19:41
    germeni

    am incercat si eu germenii de la billa si cora, la Cora fiind mai multe sortimente si sunt buni , iar eu ma simt mai bine de cand ii folosesc

    1
    0

  • dana pe 12 Mai 2009, 21:57
    ce sunt germenii?

    germenii sunt corpusculi foarte mici care in conditii favorabile se dezvolta si da nastere unei noi vietati

    1
    0

  • lucian pe 29 Apr 2009, 13:49
    germeni proaspeti

    Germeni proaspeti am gasit in Bucuresti la Billa si la Cora. nu sunt scumpi iar calitatea e ok.

    1
    0

  • Ionut pe 20 Mar 2009, 15:17
    Seminte

    Nu e neaparata nevoie sa cumperi germeni gata crescuti. Germenii se pot creste foarte usor din seminte. Trebuiesc udate de doua ori pe zi. Mai multe detalii gasesti la un distribuitor de seminte pentru germeni (eu am gasit la QUARK). Ei au seminte speciale, obtinute din culturi certificate bio.

    2
    0

  • Gorgeta Dumitriu pe 15 Iul 2008, 12:16
    De unde cumparam acesti germeni

    de unde cumparam acesti germeni din ce magazine?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod