George Clooney recomanda antrenamentele alaturi de tineri

Sunt frumosi, talentati si multe femei ii considera drept barbatii ideali. Cum reusesc sa se pastreze in forma, desi cariera nu le lasa foarte mult timp liber?
Trei dintre cei mai doriti barbati ai Hollywood-ului iti raspund la aceasta intrebare.


George Clooney urmeaza o dieta echilibrata

A reusit sa fie numit drept cel mai sexy barbat in viata de foarte multe ori. Cum reuseste sa se pastreze in forma? Dieta pe care o urmeaza este una echilibrata si scazuta in carbohidrati. Sportul preferat al actorului este baschetul.  

"La antrenamente fac multe exercitii de aerobic si dans. De curand am terminat filmarile si acolo am practicat fotbal american alaturi de o echipa de baieti de 21 de ani.
Am fost nevoit sa tin pasul. Recomand tuturor sa se antreneze alaturi de tineri."


Nu numai ca stie sa slabeasca, dar actorul poate si sa ia in greutate pentru a juca intr-un film. Pentru rolul din "Syriana", George s-a ingrasat cu 13 kilograme, consumand multe paste.


Denzel Washington nu face excese

Denzel a stiut sa se pastreze in forma de-a lungul anilor. A fost considerat un sex simbol multi ani si intotdeauna a avut un stil de viata sanatos. Urmeaza o dieta alimentara sanatoasa si nu face excese.


"Mi-am propus sa renunt definitiv la alcool si la tot ce nu este sanatos pentru mintea si corpul meu."


Woody Harrelson este vegetarian
 
Actorul considera ca datorita dietei vegetariene pe care o urmeaza, nivelul de energie a crescut, este mai sanatos, iar pielea a devenit mai curata. Adora mancarea vegetariana naturala si neprelucrata formata din alimente precum fasole, nuci sau legume.

De ce vegetarian? In adolescenta, Woody a intampinat mari probleme cu tenul si se simtea lipsit de energie.
Prietenii l-au sfatuit sa renunte la produsele lactate. "Dupa trei zile, tenul meu a inceput sa se schimbe. In acea perioada ma simteam lipsit de energie. Obisnuiam sa mananc burgeri sau alte produse asemanatoare si tot timpul eram somnoros. Am renuntat la carne si acum ma simt mult mai bine."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod