Geena Davis: "Sportul mi-a dat incredere in mine"

Nu numai ca sunt talentate, dar sunt si frumoase si reusesc sa se pastreze in forma indiferent de varsta. Sunt atente la ce consuma si nu sar peste orele de antrenament.
Iata trei dintre divele Hollywood-ului si metodele prin care reusesc sa se mentina atragatoare si pline de energie.


Geena Davis se pricepe la tras cu arcul

Talentata actrita a reusit sa-si pastreze o silueta frumoasa si sanatoasa de-a lungul timpului. Cum? Urmand un stil de viata sanatos, dupa cum declara aceasta. Vedeta are o dieta alimentara echilibrata si nu face excese, alimentele pe care le consuma fiind in cantitati mici.

Cat despre sport, antrenamentele se schimba in functie de rolurile pe care le joaca.
Pentru a interpreta rolul agentului secret din "The long kiss goodnight", Geena a fost nevoita sa invete tae kwon do si patinaj. Pentru "Commander in chief", actrita s-a antrenat pe un aparat de exersat vaslitul si astfel si-a lucrat bratele, spatele si picioarele. Timp de doi ani, vedeta a invatat tir cu arcul si chiar a reusit sa se afle printre semifinalistii Olimpiadei americane pentru femei.

"Sportul m-a ajutat foarte mult. Mi-a dat mai multa incredere in mine, energie si sanatate.
Corpul meu este foarte important pentru meseria mea, iar activitatea fizica m-a ajutat sa imi pastrez o silueta frumoasa."


Jane Seymour face power yoga

Jane a acordat mereu o mare importanta sanatatii si a incercat sa-si mentina tineretea. Din acest motiv arata si se simte minunat. Mananca echilibrat, nu-si refuza nimic, dar tot ce consuma este in cantitati mici. Nici de sport nu uita si se antreneaza regulat. Power yoga, pilates si exercitiile usoare cu greutati fac parte din programul zilnic al actritei.



Minnie Driver adora surful


Frumoasa actrita a reusit sa-si mentina silueta cu ajutorul dietei Atkins, iar acum urmeaza o dieta saraca in carbohidrati. Minnie adora sa fac surf, belly dancing si sa antreneze cu Winsor Pilates.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod