Fara celulita: cu namol alb si piper

Vrei o detoxifiere, dar iti mai doresti si sa scapi de celulita care te agaseaza? Un tratament cu namol alb si piper poate sa dea rezultatele pe care ti le doresti.
Pepper Treatment este un tratament de orientare holistica, creat pentru a obtine drenaj limfatic, reactivarea microcirculatiei, pentru a combate orice tip de celulita, datorita combinatiei sinergetice de namol alb, apa din Marea Moarta si piper, cu actiune termogenica si stimulativa asupra metabolismului celular.


Care sunt etapele tratamentului?

1. Peeling-ul corporal: are actiune aromaterapeutica cu rol in revigorarea pielii, lasand-o catifelata si fina. Este un produs ideal pentru a incepe orice tratament de relaxare sau orice tratament corporal normal, deoarece pregateste foarte bine pielea pentru ingredientele active care urmeaza sa fie aplicate.

Ingrediente active: sare marina, ulei de migdale, monoi tiare, piper, uleiuri esentiale de portocale, lavanda, rozmarin si esente de smirna.

2. Se aplica apa din Marea Moarta: acest produs unic este un concentrat natural de elemente marine in stare pura. Concentratia sa de saruri si derivate din alge termo-minerale este de 10 ori mai mare decat cea a apei din ocean.

Printre sarurile continute se numara: magneziu (antialergic si hidratant), brom (antiseptic si cu proprietati de vindecare), sodiu si potasiu (elimina toxinele), calciu (activator enzimatic) si zinc (stimuleaza reproducerea celulelor).

3. Se aplica ulei esential de piper. Piperul a fost intotdeauna regele condimentelor. Din boabele de piper este extras acest ulei esential foarte aromat, intens, cu proprietati aromaterapeutice, termogenice si de stimulare a metabolismului cellular. Ajuta la calmarea sistemului nervos si reduce semnele cauzate de stres.
 
Ingrediente active: ulei esential de piper negru, vitamina E, vitamina A.

4. Se aplica namolul alb. Este un amestec exclusiv de kaolin alb in stare pura, apa marina si ingrediente active naturale: aloe, iedera (efect de tonifiere si anti-celulitic), extracte de coacaze negre (protejeaza capilarele), soia (efect antioxidant).

5. Se aplica o crema numita pepper aroma: are o textura fina, efecte aromaterapeutice, un produs care completeaza orice ritual de infrumusetare si iti confera o stare de bine, rasfatand toate simturile.
 
Efectul aromaterapeutic este oferit de un amestec de uleiuri esentiale relaxante (piper, portocale, lavanda, sovarv, rozmarin) in timp de aroma calda si condimentata de smirna trezeste simtul olfactiv. Formula este imbogatita cu ulei de migdale (pentru catifelare) glicerina (hranire), extracte de galbenele (calmant, antiinflamator) si vitamina E (anti-oxidare).

Tratamentul poate fi efectuat in saloanele de infrumusetare, pretul variind in functie de centru intre 30 si 50 ron.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 21 Dec 2010, 13:10
    celulita

    buna ziua ,unde va pot gasi pt un tratament anticelulitic?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod