Eva Longoria: Dieta si sport

Eva este admirata pentru frumusetea si gratia de care da dovada la fiecare aparitie. A fost un drum lung pentru actrita din oraselul in care s-a nascut pana la faima de care se bucura la Hollywood. Acum insa talentul si frumusetea ii sunt recunoscute din plin.
Eva este experta in tot ce tine de diete si fitness. Mama Natura a inzestrat-o cu o silueta zvelta pe care si-o intretine usor.


Dieta echilibrata

Dieta alimentara a actritei este foarte bogata in legume si fructe. Eva adora legumele, albusurile de ou, proteinele slabe si gustarile sanatoase. Insa ispitele in fata carora nu poate rezista sunt prajiturile cu ciocolata, pe care le consuma inca din copilarie. Obisnuieste si sa consume pizza de doua ori pe saptamana. Eva considera ca niciun aliment nu trebuie eliminat complet dintr-o dieta sanatoasa, atat timp cat este consumat cu moderatie.



Se antreneaza de 3 ori pe saptamana

Actritei ii plac antrenamentele, dar din cauza programului incarcat, nu-i este foarte usor sa-si faca timp pentru acestea. Antrenamentele au loc de 3 ori pe saptamana, cu ajutorul antrenorului personal Patrick Murphy.

Diversitatea este nelipsita din sedintele de antrenament, pentru ca Eva se plictiseste foarte repede de un exercitiu. Fiind slabuta, exercitiile sunt alese pentru construirea muschilor, pentru tonifiere si nu pentru arderea caloriilor. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod