Cum se mentin in forma blondele de la Hollywood?

Sunt frumoase, blonde, celebre si dorite de foarte multi barbati. Au o cariera de succes si siluete de invidiat. Cum reusesc? Diete si sport.
Nicollette Sheridan: dieta echilibrata

Frumoasa actrita urmeaza o dieta echilibrata si este foarte atenta la ce consuma. Nimic din ce consuma nu este in cantitati mari. Actrita adora fructele proaspete, legumele insa si cartofii pai si pizza. Cat despre sport, Nicollette nu face parte dintre persoanele care se tem de sala de gimnastica. Ii place sa fie activa si se antreneaza cat de mult poate.


Christina Applegate: yoga si dans


Christina are foarte mare grija la produsele pe care le consuma si incearca sa manance cat mai sanatos.
Uneori insa, se mai abate de la reguli si se rasfata cu o felie de pizza. Programul de antrenament al actritei se desfasoara sub supravegherea antrenoarei Jeanette Jenkins. Activitatile preferate sunt yoga si dansul.


Sarah Jessica Parker detesta antrenamentele


Isi pastreaza silueta urmand dieta The Zone si, desi nu-i place sa frecventeze sala de gimnastica, actrita urmeaza un program de antrenament. Sarah recunoaste ca este dificil sa pastrezi o silueta dupa standardele impuse la Hollywood.
Alergarile, pilates, urcarea scarilor si yoga fac parte dintre activitatile fizice pe care actrita le face pentru a se pastra in forma.


Sharon Stone: dieta fara zahar

Sharon face parte dintre vedetele care nu se infometeaza si nu depune mari eforturi la sala de gimnastica in dorinta de a avea un corp demn de Hollywood. Insa stie cum sa se pastreze in forma. Dieta urmata de frumoasa blonda este una fara zahar, iar alimentele sunt alese in functie de indexul glicemic.

 
Charlize Theron adora baletul

Frumoasa actrita adora carnea rosie iar un mic dejun obisnuit este format din friptura si oua.
Dupa sfarsitul filmarilor la "Monster", Charlize a renuntat la tigari, alcool si a consumat doar 2 mese (foarte mici) pe zi pentru a-si putea recapata silueta. Actrita declara ca silueta zvelta o datoreaza anilor de balet din adolescenta. Insa de fiecare data cand are timp liber, Charlize adora sa faca balet. Yoga, alergarile si patinajul fac parte din activitatile fizice preferate prin care se mentine.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anny pe 14 Oct 2008, 16:57
    Si eu vreau!

    Bai oamenilor da carei faza? e viata lor ci... nu-s pot ingrasha?... si ce daca sunt blonde sunt neaparat si frumoase? Si daca sunt slabe si sunt mai dorite? Si eu sunt si blonsa si slaba... dar nu sunt vedeta :((

    0
    0

  • x pe 18 Dec 2007, 20:06
    Blonde

    M-am hotarat sa ma fac blonda.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod