Cum se antreneaza Bianca Kajlich?

Frumoasa actrita stie cum sa se mentina in forma. Cum? Vechea reteta: dieta si sport.
Bianca este casatorita cu atacantul echipei de fotbal Los Angeles Galaxy, Landon Donovan, care stie ce inseamna alimentatie sanatoasa si program de exercitii, dar actrita are metodele ei prin care reuseste sa isi pastreze silueta.  

Cum reuseste sa se abtina de la dulciuri? Lasandu-le pe mai tarziu. "Cand sunt la filmari si vad ceva gustos, cum ar fi o prajitura, imi vine in minte ideea: O poti manca mai tarziu. Asa ca iau prajitura acasa si o pun in frigider. Apoi incep sa ma intreb daca chiar merita s-o mananc.
Uneori ajunge la gunoi, iar alteori o mananc. Dar, cel putin, nu am mancat pana nu m-am gandit bine."


Cat despre sport, actritei ii place sa alerge pe plaja si sa urce scarile. Cel putin o data pe saptamana, Bianca stabileste o intalnire cu sotul ei pentru a alerga sau a practica un joc.

"Fratele meu ma motiveaza intotdeauna sa ma antrenez. In urma cu patru ani a suferit un accident si i s-a spus ca nu va mai putea merge vreodata. Dar cu ajutorul unei proteze, reuseste sa mearga 3 ore pe zi.
Daca el poate face acest efort, eu de ce nu as putea? M-a facut sa inteleg ca trebuie sa ai grija de corpul tau pentru ca nu vei mai primi altul."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod