Colin Farrell nu urmeaza diete

Colin Farrell, Brad Pitt, Ben Affleck: trei barbati dupa care multe femei suspina. Sunt frumosi, talentati si aceste doua calitati i-au ajutat sa devina faimosi. Cum reusesc sa se "transforme" pentru fiecare rol?

Colin Farrell: 3 saptamani de antrenament pentru "Alexander"


Colin face parte dintre vedetele care incep serios un program de antrenament doar atunci cand au nevoie de un corp lucrat pentru filmari. Nu iubeste antrenamentele si nu urmeaza diete alimentare. Cum se pregateste pentru filmari? Pentru filmul "Alexander", Colin a facut alergari in fiecare dimineata si exercitii de forta, zilnic, timp de 3 saptamani, fara sa viziteze sala de gimnastica.


Brad Pitt a renuntat la bere si tigari pentru "Troia"

Dieta si programul de antrenament al actorului se schimba in functie de rolul pe care urmeaza sa-l interpreteze.
Actorul se antreneaza zilnic, iar atunci cand trebuie sa-si pregateasca corpul pentru filmari, Brad trece la un program de antrenament intens si renunta la alimentele preferate.

Pentru "Troia", vedeta a renuntat la tigari, bere si chipsuri. Dieta din timpul pregatirilor pentru acest film a fost una bogata in proteine si saraca in carbohidrati. Cat despre sport, Brad a lucrat cu antrenorul Gregory Joujon - Roche. Programul intens de antrenament a durat un an. In primele 3 luni, actorul s-a antrenat 2 - 3 ore pe zi in sala de gimnastica si 2 ore de exercitii cu sabia.
"Primele 3 luni au fost foarte grele si deloc distractive." Insa rezultatele au meritat efortul.


Ben Affleck s-a antrenat 3 ore pe zi pentru "Pearl Harbor"

Ca si alti actori si Ben a fost nevoit sa-si lucreze musculatura si sa-si schimbe dieta alimentara pentru diferite roluri. Pentru rolul din "Pearl Harbor" dieta alimentara a actorului a fost urmatoarea: pentru micul dejun 4 shake-uri proteice, 6 albusuri, o portie de terci de ovaz si un fruct; un piept de pui cu orez si salata pentru pranz, iar pentru cina, peste cu salata sau legume.
Cand nu se pregateste pentru un rol, dieta actorului este una echilibrata. Antrenamentele fizice au fost facute sub supravegherea antrenorului Jorgen De May. Ben a lucrat la sala 3 ore pe zi, 6 zile pe saptamana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod