Celine Dion nu urmeaza diete

Sunt frumoase, au voci minunate si siluete cu care se mandresc. Ce fel de "ritual" urmeaza pentru a se mentine zvelte?
 Aici vei gasi trei cantarete care iti dezvaluie metodele prin care isi intretin silueta.


Celine Dion adora golful

Talentata cantareata a avut intotdeauna o silueta zvelta. Au existat si zvonuri cum ca frumoasa cantareata sufera de tulburari de alimentatie. Celine nu urmeaza diete alimentare insa are grija la marimea portiilor. Nu obisnuieste sa mearga la sala de gimnastica, dar adora golful.  

"Zvonurile cum ca as consuma doar salata sau legume nu sunt deloc adevarate.
Am fost slaba toata viata. Chiar si dupa ce am nascut, mi-am recuperat greutatea initiala fara sport sau diete."



Joss Stone este vegetariana

Joss face parte dintre vedetele care incearca sa aiba un stil de viata sanatos. Nu se infometea in dorinta de a deveni foarte supla si arata minunat. Cantareata urmeaza o dieta alimentara vegetariana. Ii plac bananele, fructele de avocado si cartofii dulci.


Christina Aguilera boxeaza


Vedeta a fost criticata in nenumarate randuri pentru greutatea pe care a avut-o in adolescenta sau cand a capatat cateva kilograme in plus in timpul turneului cu Justin Timberlake.
Acum, Christina a ajuns la greutatea pe care ea o considera ideala.

Frumoasa blonda si-a angajat un bucatar personal, care se ocupa de mesele zilnice. Toate alimentele consumate sunt in portii mici. Cat despre sport, cantareata practica boxul, dansul si exercitii cardio si cu greutati.

"Nu imi place sa ma lipsesc de alimentele preferate. Asa ca, sambata sau duminica, mananc tot ce-mi place si beau foarte multa apa. Este ziua in care pot trisa. Imi place sa ma simt sanatoasa si sa ma antrenez.
Este greu sa te pastrezi in forma cand calatoresti foarte mult. Insa fac tot ce pot. Trebuie sa mananc sanatos si sa ma antrenez. Cred ca trebuie sa ne iubim corpul, indiferent de masurile pe care le are."
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Virginia pe 4 Mar 2008, 04:09
    Celine Dion

    Este interesant de citit doar articolul despre Celin . (ea se mentine cu portii mici ). Cu drag, Mami

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod