Brate suple, puternice si tonifiate

Este evident ca Jennifer Aniston a acordat o mare atentie dietei alimentare si sportului dupa ce s-a despartit de actorul Brad Pitt. Rezultatele au fost pe masura efortului.
Jennifer a fost dintotdeauna o femeie frumoasa, insa fotografiile de la inceputul carierei arata o fata frumusica si plinuta. Transformarea pentru serialul de succes "Prietenii tai" a fost incredibila. Pentru asta a fost nevoie de multa munca si determinare. Insa nici dupa ce filmarile au inceput, lupta cu kilogramele nu s-a incheiat si antrenamentele au continuat. Rezultatul? O silueta zvelta si tonifiata. Insa mandria actritei o reprezinta bratele frumos conturate pe care le arata de fiecare data cand are ocazia.


De curand, Jennifer a declarat ca yoga a devenit metode de intretinere preferata. Aceasta practica a ajutat-o sa obtina brate tonifiate si muschi sanatosi. Din programul de antrenament al actritei nu lipsesc alergarile si exercitiile folosind elliptical machine.

Madonna este o alta vedeta cunoscuta pentru bratele suple, puternice si tonifiate. Cum le-a obtinut? Practicand yoga, dupa cum declara diva. Insa nici exercitiile de pilates nu lipsesc din antrenamentele acesteia.

Si tu iti doresti astfel de brate? Vestea buna este ca dintre toate categoriile de muschi, cei ai bratelor fac parte dintre cele mai usor de modelat, iar rezultatele se obtin intr-un timp scurt.
Exista foarte multe exercitii care iti transforma bratele, oferindu-le muschi puternici. Iar pentru lucrarea bratelor, nu ai nevoie intotdeauna de echipament costisitor. Poti foarte usor sa introduci in programul zilnic de antrenament exercitii care sa te ajute in modelarea muschilor bratelor. De exemplu in timpul unei plimbari poti cara greutati in fiecare mana.

Pentru ca rezultatele sa apar intr-un timp cat mai scurt, specialistii recomanda schimbarea exercitiilor in intervale scurte de timp. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod