Antrenamentele celor bogati si faimosi

Siluete superbe, iubiti faimosi si vestimentatii extravagante. Acestea si multe altele sunt avantajele care vin in acelasi timp cu celebritatea. Insa nu intotdeauna siluetele frumoase se dobandesc fara efort.
Majoritatea celebritatilor sunt nevoite sa muncesca foarte mult pentru a avea un corp frumos. Si pentru ca de aspectul fizic depinde si cariera lor, acestea sunt nevoite sa se antreneze zilnic, indiferent de cat de obosite sunt sau de timpul pe care il au. Iata cateva dintre vedetele cele mai iubite ale Hollywood-ului si metodele prin care acestea se mentin in forma.
    
       
Jennifer Lopez: Programul de fitness al cantaretei s-a schimbat de foarte multe ori, insa obiceiurile alimentare sanatoase si disciplina cu care aceasta se antreneaza au ramas aceleasi.
J Lo nu fumeaza si nu consuma bauturi alcoolice. Dieta vedetei este formata in mare parte din alimente bogate in proteine si nu face excese. Se pare ca in ultimul timp, programul zilnic al actritei cuprinde si yoga,
 

Jessica Alba: Actrita a avut probleme cu silueta inca din copilarie, insa in urma cu putini ani a reusit sa faca pace cu kilogramele. Acum Jessica are o alimentatie foarte sanatoasa si chiar isi pregateste singura mancarea. Kickboxing-ul face parte dintre activitatile pe care le practica actrita pentru a se mentine in forma.



Jennifer Anniston si Courtney Cox practica Budokon. Acesta este o combinatie intre yoga si arte martiale.

Jessica Simpson a avut probleme cu silueta in urma rolului din "The Dukes of Hazzard" si asta datorita cantitatii mari de dulciuri consumate. Acum Jessica urmeaza un program de antrenament care cuprinde exercitii cardio si de intarire.


Heidi Klum si-a recapatat silueta dupa nastere printr-un program de cardio si exercitii cu greutati. In scurt timp Heidi a aparut pe podium pentru a prezenta lenjeria de la Victoria's Secret.



Thalia Sodi: Frumoasei cantareate mexicana si actrite i-au placut intotdeauna activitatile fizice. Cantareata are o silueta zvelta pe care si-o intretine practicand yoga si activitati in aer liber.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod