4 metode de slabire rapida dupa sarbatori!

Te simti balonata si ti-e frica sa te urci pe cantar acum dupa sarbatori? Sa nu-ti fie pentru ca Betty Ratiu, expertul nostru in slabire si tratamente corporale iti recomanda 4 solutii ideale pentru slabire.

 Te simti balonata si ti-e frica sa te urci pe cantar acum dupa sarbatori? Sa nu-ti fie pentru ca Betty Ratiu, expertul nostru in slabire si tratamente corporale iti recomanda 4 solutii ideale pentru slabire.

 

Solutia 1: Termo Slim - Impachetari cu termosudatie (60min/sed)

Tratament de slabire foarte eficient care este destinat persoanelor cu surplus de kilograme, cu retentie de apa si grad mediu de celulita, bazandu-se in special pe arderea si eliminarea grasimilor.

Rezultate: chiar dupa prima sedinta te vei simti mai usoara cu pana la 1 kg si - 1 cm in circumferinta; dupa 3- 5 sedinte intensive se dau pana la 3 kg si peste 5 cm in circumferinta, iar dupa un tratament complex care va cuprinde si o disciplina alimentara poti da jos pana la 6 kg si peste 10 cm in circumferinta!


Solutia 2: Super Slim - Impachetari cu parafina rece (60min/sed)

Tratament anticelulitic si de slabire bazat pe exudatie, care are scopul de a usura eliminarea lichidelor si toxinelor din organism. Este recomandata combinatia cu masaj anticelulitic care are scopul de a mobiliza depunerile de grasimi, deblocand tesutul adipos congestiv si activand circulatia sanguina.

Substante active: amestec de uleiuri esentiale de lavanda, menta, ceai verde si lamaie.


Solutia 3: Fango Slim - Impachetari anticelulita/slabire cu Fango Silhouette (60min/sed)
 
Alcatuit din namol marin, alge iodate, hamei, camfor natural, saruri organice din iod acest tratament este recomandat tuturor tipurilor de celulita, persoanelor cu probleme vasculare si celor cu retentie de apa. Acesta actioneaza in profunzime, facandu-si simtite efectele pana la 20 zile de la incheierea tratamentului.

Rezultate: pierdere rapida in greutate si centimetri; dupa 15-20 sedinte se poate vorbi de o remodelare extraordinara a corpului, de eliminarea a peste 10-12 cm in circumferinta si peste 10kg!


Solutia 4: Tonic Slim - sedinte cu Vibromatique (20min/ sed)

Vibromasajul are un efect puternic tonifiant, revigorant si stimuleaza circulatia sanguina. Manevrele mecanice de virbomasaj repetate periodic activeaza circulatia in teaca nervului, favorizand nutritia si stimuland activitatea lui functionala.

Efecte: stimuleaza si reface proprietatile functionale ale tesuturilor, combate oboseala si incarca organismul cu energie, accelereaza procesul de detoxifiere, ajuta la distrugerea nodulilor celulitici si adiposi, reduce tensiunea musculara si previne aparitia contractiilor.

Rezultate: scadere in circumferinta, reducerea celulitei cu pana la 1 grad dupa 10- 15 sedinte; accelerarea circulatiei sanguine, determinand detoxifiere corporala si scadere in greutate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod