15 pasi spre silueta perfecta

Daca te preocupa acest "domeniu" interminabil al dietelor, nu ai cum sa nu clachezi la un moment dat cand vezi cum apar mereu altele si altele, ca si ciupercile dupa ploaie. Este foarte important sa cunosti cateva sfaturi oarecum standard, care te pot ajuta sa decizi care este cea mai potrivita solutie pentru tine.

Nu conteaza ca daca dieta pe care a tinut-o prietena ta si a functionat de minune in cazul ei, va da aceleasi roade bogate si la tine. Inainte de a te apuca de slabit, gandeste-te ca faci cateva schimbari pentru sanatatea ta, nicidecum nu o lua ca pe o povara.
1. Mananca mai sanatos! Uita de dietele restrictive, care te duc in pragul infometarii. Nu vei rezolva nimic tinand aceste regimuri. O alimentatie sanatoasa, echilibrata este cea mai buna solutie pentru a scapa de kilogramele nedorite si a te mentine apoi la greutatea obtinuta. Trebuie sa incluzi o cantitate semnificativa de proteine (carne slaba, peste, produse lactate sau alternative vegetariene), de grasimi nesaturate, carbohidrati (cartofi, paine din faina integrala si paste), legume si fructe. Tine-te departe de grasimile saturate, sare si zahar.

2. Obligatoriu: 3 mese pe zi!
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Larisa pe 30 Ian 2008, 13:32

    Bineinteles doamna, miscarea si exercitiile fizice sunt eficiente toata viata. Nu numai ca ne mentin coprul tanar, ci ne fereste si de afectiuni prin intarirea sistemului imunitar. Exercitii, efort fizic sau sport pentru un corp sanatos si o minte limpede.

    0
    0

  • eremia silviana pe 29 Ian 2008, 14:23
    De acord... dar...

    Sunt de aceeasi parere cu sfaturile pe care le dati, dar... dupa 50 ani mai sunt valabile?

    0
    0

  • Victoria pe 24 Ian 2008, 19:15
    Dieta

    Da, de cite ori am incercat sa fac dieta de atatea ori nu am avut un rezultat prea bun pana cand am obosit si am renuntat la toate aceste nebunii. Din momentul cand am inceput sa mananc normal si fara sa ma gandeac la dieta nu prea am probleme cu greutatea mea.

    0
    0

  • alina pe 21 Ian 2008, 21:09
    Chiar asa e

    Eu am tot incercat tot felul de diete... si e pe bune ca daca te stresezi si vezi asta ca pe o povara nu o sa reusesti... acuma sunt muuult mai relaxata si chiar functioneaza. Gandeste pozitiv!

    0
    0

  • Croitoru Gratiela pe 20 Ian 2008, 19:31
    Nu e greu deloc!!!

    Daca stai tot timpul sa te gandesti ca trebuie sa slabesti, parca corpul iti face contra. Asa ca nu te mai gandi la asta, schimba-ti putin ritmul de viata prin mai multe exercitii fizice, o alimentatie cat mai sanatoasa si cat de saraca in grasimi (mai ales animale) si... continua-ti viata!! La un moment dat cantarul te va uimi! Incearca si vezi singura.

    0
    0

  • lupei cristina pe 19 Ian 2008, 11:55
    Slabire sanatoasa

    Mie mi se pare ca acest articol este foarte bun eu insami incerc sa slabesc sanatos si as propune oricui sa se abtina de la grasimi, dulciuri deoarece sa constatat ca o alimentatie plina de excese favorizeaza aparitia multor boli.

    0
    0

  • gabriela pe 17 Ian 2008, 21:25
    Din nou cura de slabire!!!

    E usor de spus sa nu renunti daca nu vezi rezultate, dar sa pedalezi 20 min. Intr-un ritm infernal si sa te uiti la rubrica calorii unde se regasesc ca fiind arse doar atatea cate are o amarata de eugenie... Te cam lasa entuziasmul!

    0
    0

  • maria gatej pe 15 Ian 2008, 22:20
    Kilogramele vesnica problema

    Da este foarte adevara ca trei mese pe zi nu ingrasa.

    0
    0

  • Angelica Necula pe 15 Ian 2008, 05:53
    Echilibrul este cheia

    Mancati echilibrat, cate putin din toate. Painea alba se poate inlocui cu paine integrala, iar ca dulciuri puteti manca de 2-3 ori pe saptamana cate un patratel de ciocolata.

    0
    0

  • Oana pe 14 Ian 2008, 13:43
    Bine scris

    Foarte bine scris articolul, doar o singura greseala. Pentru a da jos un kilogram trebuie sa arzi 3500 calorii. In articol spune ca trebuie sa mananci mai putin cu 500 calorii pe zi, ceea ce ar duce la scaderea in greutate cu 1 kg pe saptamana. Dar articolul spune ca ideal e sa slabesti cu 500 grame pe saptamana.

    0
    0

  • iordache elona pe 14 Ian 2008, 12:45
    Nu disperati

    Eu cred ca nu trebue sa disperati. Urmati un regim disociat si o sa aveti rezultate. Beti ceai verde antiadipos si puneti si lamaie. Multa bafta.

    0
    0

  • dragoi gabriela pe 12 Ian 2008, 16:43
    Silueta

    Tot am incercat, chiar numic nu se intampla, vreau sa slabesc dar nu am cum, nu reusesc, ma las batuta, poate din cauza varstei. Am 40 de ani si am incercat, m-am si infometat, stiu nu este bine dar vreau sa scap... sunt multe kilograme, si nu ma mai pot misca, obosesc si altele. Ajutati-ma daca puteti. Multumiri sincere.

    0
    0

  • TONY BOCANA pe 12 Ian 2008, 10:51
    15 pasi spre siluieta perfecta

    Este interesant, ar trebui continuat poate si cu niste retete orientative conforme cu anumite date (inaltime, greutate). Multumesc mult pentru domeniul abordat !

    0
    0

  • Alexandra pe 12 Ian 2008, 08:33
    Parere

    Sfaturi bune, realiste si mai ales exprimate pe intelesul tuturor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod